Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem felelőtlenség ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem felelőtlenség ha egy nő elhagyja a párját egy kisgyerekkel, csak mert a férfi egyszer félrelépett?

Figyelt kérdés
Nem volt benne érzelem nem akarnak folytatást, csak egy éjszaka volt, amit a nő megtud, és felborítja az egész életüket, pedig a férfi nem akar szakítani. Kiteszi magát és a 4 éves gyereket annak hogy visszaköltözik a szüleihez más városba, ahol még munkája sincs, és csak nyomorognak. Nem vagyok érintett a dologban, ismerősökről van szó.
2014. nov. 30. 00:35
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
74%
68%-os, ebben igazad van. Viszont azzal tisztában lehet az apuka, hogyha a felesége tudomására jut a félrelépés, nagy valószínűséggel válás lesz belőle. Márpedig elvileg éppen ezt nem szeretné a gyerekek miatt, hiszen ők az okai annak, hogy egyáltalán házasságban marad a feleségével. Sőt, jó eséllyel ezek után a viszony is megromlik, ami szintén nem a gyerekek érdeke.. Ha egy apának fontosak a gyerekei, akkor tökmindegy, milyen a felesége, nem lép félre. Vagy csomót köt a f*rkára, vagy ha erre nem képes, kulturáltan elindítja a válást. Ez szolgálja a gyerek érdekeit, és ezt teszi az az apa, ha tényleg jobban szereti őket a saját vágyainál.
2014. nov. 30. 18:14
 42/55 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudom miért olyan nehéz elképzelni, hogy működhet jól egy kapcsolat akkor is, ha egyszer vagy többször az egyik vagy mindkét fél csalt.

Már csak azért sem értem, merthogy ez a valóság.

Számtalan pszichológiai kutatást csináltak ezzel kapcsolatban, és meglehetősen egységes az eredmény. Ha jól emlékszem, 80%-ában, de biztosan több mint a házasságok felében legalább egyszer, legalább az egyik fél csalt. És a közhiedelemmel ellentétben ebben a tekintetben nincs lényeges különbség a férfiak és a nők között. Ez van.

Nekem ebből úgy tűnik, hogy

1. vagy nincs közvetlen, szoros összefüggés a megcsalások és a tartós párkapcsolatokban élők boldogsága között

2. vagy a hosszú távon párkapcsolatban élők döntő többsége boldogtalan.

2014. nov. 30. 18:52
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
42-es, senki sem kétli, hogy működhet párkapcsolat a félrelépés után, bár az, hogy boldog-e, erősen szubjektív.. Viszont miért olyan hihetetlen elhinni, hogy nem ez az általános? Hiába kutatnak szakemberek a témában.. ha annyira egyértelmű lenne, hogy ez nem probléma, akkor nem kellene példákat meg statisztikákat mutogatni róla. A (hallgatólagos vagy kimondott) nyitott kapcsolatban nem probléma a félrelépés, viszont egyéb esetben lehet, hogy az ember túllép egy megcsaláson, de ugyebár azért mégsem ragaszkodna hozzá, hogy megtörténjen, max elfogadja. Az biztos, hogy boldoggá nem teszi az embert, ha le kell nyelnie a békát, még akkor sem, ha ezért nem borít egy kapcsolatot. De ugyebár ezt már illik a kapcsolat elején megbeszélni, és nem kötelező együtt maradni azzal, akinek nagyobb elvárásai vannak ezen a téren, mint amit nyújtani szeretnénk.
2014. nov. 30. 19:04
 44/55 anonim ***** válasza:
100%

Azok akik azt mondják, hogy nem nagy ügy a megcsalás azok kicsit el vannak tévedve. Abban igazuk van, hogy működhet egy nyitott kapcsolat, miért ne működne, működik is. De itt van egy orbitális méretű "DE". Ezekben az esetekben nem beszélhetünk "csalásról" ugyanis mindkét fél nyílt lapokkal játszik. Ellenben egy "hagyományos" kapcsolatban a közös megegyezés az, hogy csak egymással vannak. Ezek után megcsalásnál nem konkrétan a szex a "baj", hanem az amit képvisel. Vagyis a másik semmibevételét, lenézését, hazugságot. Aki ezek után megbocsát, az egyszerűen elismeri ezt.

Hát aki csak ennyire tartja magát, csinálja.

2014. nov. 30. 19:36
 45/55 anonim ***** válasza:
42-es,olvass válási statisztikákat is.. Van válás szép számmal, azt hiszem, a házasságok fele.. Szóval a felnőttek nem vigyáznak egymásra, a gyerekek meg szívnak...
2014. nov. 30. 19:49
 46/55 anonim ***** válasza:
43: bocs, de nem értem a kérdésed. Mi nem általános szerinted?
2014. nov. 30. 21:27
 47/55 anonim ***** válasza:
23%

44. A megcsalás nem jár automatikusan a másik semmibe vételéve, lenézésével, hazugsággal.

Volt olyan, hogy pont úgy csaltak meg, ahogy írtad, semmibe vett, lenézett, szemembe hazudott. De egyáltalán nem a szex jelentette a semmibe vételt, lenézést, hazugságot! Hanem a módja, ahogy csinálta. Ebben az esetben se nem háborodtam fel, még csak nem is fájt. Csak csodálkoztam, hogy hogyan létezhet ekkora pofátlanság.

Volt olyan is, hogy legkevésbé sem nézett le, nem is vett semmibe, olyan nagyon nem is hazudott. Na ez nagyon fájt. Megszűnt "a csak ketten vagyunk egymásnak érzés". De túl is jutottam rajta rövid időn belül. Nem vagyunk csak ketten, ez tény, de messze én vagyok a legfontosabb. Nem is volt ezzel semmi baj utána.

2014. nov. 30. 22:37
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ha te lennél a legfontosabb a partnerednek, nem kellene neki más csak te. Nem csalt volna meg.
2014. dec. 1. 01:05
 49/55 anonim ***** válasza:
10%
Mr King: elhiszem, hogy te így működsz, de más nem. Én is megcsaltam olyan nőt aki akkor nekem a legfontosabb volt. Vagy valami mást értesz legfontosabb alatt, talán azt, hogy az egyetlen fontos dolog, nem tudom.
2014. dec. 1. 01:46
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon remélem, hogy az emberek többsége nem így gondolkodik, mint az 57%-os válaszoló. Különben az égvilágon semmi értelme nincs komolyan egyé válni és együtt lenni valakivel, egyáltalán megállapodni bárki mellett.
2014. dec. 1. 06:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!