Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik az az életkor a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az az életkor a férfi és a nő részéről, amikor még felelőtlenség belemenni a házasságba?

Figyelt kérdés
Tudsz olyan történetet, ahol azért nem sikerült a házasság, mert túl fiatal volt a pár?
2012. okt. 2. 11:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudok. A lány 22, a fiú 21 éves volt. Már jött a gyerek is. A lány menekült a házasságba, a fiú meg felelőtlen ember volt világéletében.

Pár év múlva el is váltak, azóta a lány még tovább menekült - a világ másik felére, de úgy néz ki, boldog, megtalálta magát és a párját is.

Azért ennek ellenére azt mondom, nem feltétlenül kor kérdése a dolog. Szellemi, lelki érettségnek voltak inkább híján. A szüleim még fiatalabbak voltak, legalábbis anyukám (19 éves, apum 23), mégis együtt vannak 35 éve.

2012. okt. 2. 11:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen életkor nincs (esetleg 18 év alatt). Mindenki máskor érik meg rá. Általánosan azt mondanám, hogy akkor éretlen a KAPCSOLAT (és ez nem életkor függő!), ha még nem éltek együtt egy bizonyos időt a felek (persze lehet úgyis, csak úgy eléggé zsákbamacska), és bizonytalanok magukban és az érzelmeikben. Ismerek sikertörténetet, ahol a felek 20-21 évesek voltak, és tönkrement házasságot, amibe 30 felett mentek bele...
2012. okt. 2. 11:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
nincs ilyen korhatár. az unokabátyám 20 évesen vette el a feleségét, előtte akkora szoknyapecér volt, h mindig volt csaja, de fél évnél hosszabb ideig nem tartott egy kapcsolata sem. ehhez képest szintén fél év után elvette az akkor 24 éves, gyerekes barátnőjét. most 42. azóta is együtt vannak.
2012. okt. 2. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

mármint úgy gyerekes, h már volt egy fia egy korábbi kapcsolatából :)

2012. okt. 2. 11:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kor függő. De az sokat számít ha a pár előtte együtt él kb 1 évig (nem a szülőknél).
2012. okt. 2. 11:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Emberfüggő. Van akinél 18, van akinél 80.
2012. okt. 2. 12:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Abszolút emberfüggő. Ismerek olyat is, aki 21 évesen házasodott, de 1-2 éven belül el is vált, meg olyat is, akik még mindig boldogan együtt vannak.
2012. okt. 2. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
mi en 18 parom 21 par ev el is valtunk onzoek ambicionk voltdogivel hiuk voltunk. pedig ha mostani fejemmel biztos vele maradtam volna nekem o volt es most is a vilag legjobb hapsija megba tam az tuti
2012. okt. 2. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Tiniként (16-17-re gondolok, előbb nyilván nem lehet)... egyébként meg minden érettségtől függ. Van olyan 18 éves, aki érettebb, mint a legtöbb középkorú...
2012. okt. 2. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát ez szerintem sem korfüggő, itt az érettség a fő ismérv.

Ismerek olyat, 19 éves volt a lány, a fiú 24. Egy év múlva válás. Ismerek 35 évesen házasodó párt akiknél szintén válás lett a vége pár éven belül.

Ismerek 14 éves korban összekerült szerelmespárt, ma 30 évesek két szép gyerekkel. Ez relatív.

2012. okt. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!