Nem korai az eljegyzés alig fél év együtt járás után? (6-7hónap)
sorban nem bírja a lányt senki itt, és így sem igazán veszi észre magát, hogy itt mindenki nagyjából ferde szemmel néz rá.
Úgy érzem 6hónap alatt nem lehet kiismerni teljesen... Féltem, hogy elrontja az életét, mert nagyon sok rosszul sikerült házasságról hallani manapság..=/15L
sorban nem bírja a lányt senki itt,'
ez itt nem tudom mi akart lenni: újra fogalmazás:
Nem bírja a családunkban a lányt senki, fiú tesóm 23 éves, a lány is 23, de nem hajlandó semmit csinálni, sem mosogatni, sem főzni, csak vinnyogni, és besértődni, ha valaki képét lájkolja tesóm...
Úgy gondolom korai az eljegyzés, mert értem, hogy rózsaszínköd, de ez felelőtlenség
féltem=/
Relatív: engem a negyedik randin kért meg a párom, múlt hónapban voltunk 15 éves házasok :)
Nálatok nem az idővel van igazán baj, hanem azzal, hogy a lányt nem fogadta el a család, és ő ezért nem is tett semmit. DE: a tesód már felnőtt, úgy tolja el az életét, ahogy akarja. Majd tanul a saját kárából, te legfeljebb támogathatod. Sajnos bele nem szólhatsz
Attól függ. Nincs időhöz kötve. Van akit 5 év után jegyeznek el, mégis a házasság tönkre megy,
Én 1 hét után összeköltöztem majd 1 hónap után hozzá is mentem életem párjához. Ennek 11 éve,és még mindig boldog házasok vagyunk.
Szóvval ha két ember szereti egymást, akkor mindegy hogy 6 hónap vagy 2 év után jegyzik el egymást..
Nem tudom megállapítani, hogy a tesódék kapcsolata milyen így azt sem, hogy korai vagy sem az eljegyzés.
Egyébként manapság az eljegyzés semmit sem jelent, szinte mindenki csak dobálódzik a gyűrűkkel.
Én korainak tartom, bizonyára nagy szerelmi lázban történt az eljegyzés. Sajnos az ember ilyenkor hajlamos rá, hogy hülyeséget csináljon.
Azért nem kell rögtön házasságról beszélni, azzal még lehet várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!