Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ideális életkor arra, hogy valaki apa legyen?
Szerintem érettség kérdése. Én nőknél is inkább azt hallottam, hogy 30 éves korig ajánlják az első gyerek megszületését, de 22 szerintem legalább olyan alkalmas, mint a 25, ha fel tudja nevelni.
Férfiaknál is ez ugyanúgy változó. A legtöbb férfi ezt szereti kitolni 30 éves kor utánra és a nősülési szándék is talán ebben az életkorban a "leghevesebb".
De vannak olyan férfiak is, aki már 20-25 évesen apák. Biológiai szempontból biztos jobb minél előbb, hiszen az életkor emelkedésével a spermiumok minősége romlik, viszont az érettség még nem mindig van meg a gyerekhez ennyi idősen.
Szerintem a férfiaknál így a 25-35 éves kor lenne a legideálisabb.
Én 25-40-et mondok. Amikor én születtem apu 23 éves volt. A legjobb apuka a világon és nagyon örülök, hogy most 21 éves fejjel nem öregek a szüleim :)
Ja és apu érett volt, tervezett gyerek voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!