Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem felelőtlenség ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem felelőtlenség ha egy nő elhagyja a párját egy kisgyerekkel, csak mert a férfi egyszer félrelépett?

Figyelt kérdés
Nem volt benne érzelem nem akarnak folytatást, csak egy éjszaka volt, amit a nő megtud, és felborítja az egész életüket, pedig a férfi nem akar szakítani. Kiteszi magát és a 4 éves gyereket annak hogy visszaköltözik a szüleihez más városba, ahol még munkája sincs, és csak nyomorognak. Nem vagyok érintett a dologban, ismerősökről van szó.
2014. nov. 30. 00:35
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
90%
Pedig szerintem ez valahol az önbecsülésen is múlik. Hogy tartod magad valakinek, egyszerinek és pótolhatatlannak a párod szemében, hogy tudod érsz neki annyit, szeret téged annyira, hogy megvár mire hazaérsz. Ez nem a sikeren és pénzen múlik, én is sokat keresek programozóként, sokat vagyok külföldön a munkám miatt, de ha a párom félrelépne, dobnám ki a francba. Én sem lépek félre, pedig nekem is vannak igényeim. szerintem ez visszafelé is elvárható
2014. nov. 30. 12:38
 32/55 anonim ***** válasza:
76%
Tudod 30 - as, inkább lennék "háztartási robot" egy boldog, őszinte házasságban, mint csaló r-banc vagy megcsalt fél 5- ször annyi fizetéssel, mint a férjemé. Ha a kettő közül választhatnék csak, nem kérdés hogy melyiket választanám. Amit nem lehet megfizetni, az az őszinteség és a valódi szeretet, megbecsülés. Én sem várom el a férjemtől, hogy ne vegye észre a jó nőket. A csajozás / szex viszont nem fér bele. Azt csinálják a szinglik vagy nyílt kapcsolatban élők.
2014. nov. 30. 12:47
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyzetben legelőször az APUKA volt felelőtlen, mikor egy kósza numera végett, figyelmem kívül hagyta a feleségét és a gyerekét!!!
2014. nov. 30. 13:17
 34/55 anonim ***** válasza:
26%

Kerdezo en megbocsajtanak neked de a stilusod hanyinger.

A megbocsajtas nemes dolog eggy kegy a bunos es megbano fel fele.

Nem kotelesseg nem varhatod el.

Ha osszetorve sirva kerted volna ot mas lenne a tortenet de amit latunk az egy arogans ember na annak nem jar a megbocsajtas.

2014. nov. 30. 14:04
 35/55 anonim ***** válasza:
7%

"Amit nem lehet megfizetni, az az őszinteség és a valódi szeretet, megbecsülés."

Igen, de ezeknek semmi köze egy egyéjszakás kalandhoz. A megcsalásnak illetve hiányának leginkább az erős szexuális vonzalomhoz van köze. Igen, az az, ami törvényszerűen lecsökken pár év együttélés után. Egyéjszakásnál, ha nem rendszeres, akkor szerintem a pillanatnyi lelkiállapot lehet meghatározó.

Nekem is nagyon fájt amikor megcsaltak, de azért józan ésszel azt mondom, hogy ha egyébként minden szuper köztünk, akkor 5 évente egyszer belefér, csak ne tudjak róla. Mindenkinek vannak rossz napjai. Nemcsak megcsalós rossz napjai, a nők tudnak elviselhetetlenek lenni máshogy is. Jól néznénk ki, ha ahelyett, hogy kivárnánk azt az öt percet vagy esetleg egy napot, minden alkalommal gyorsan szakítanánk.

2014. nov. 30. 14:14
 36/55 anonim ***** válasza:
6%

De igen feleőtlenség,ha amúgy jó a kapcsolat.

A gyerek szívja meg mert Anyukának arcoskodhatnékja van ahelyett,hogy esetleg magába is nézne.

És igen egytértek azokkal,aki szerint a szeretet,megbecsülés stb nem egy-egy kóbor numerán múlik néha.

2014. nov. 30. 14:53
 37/55 anonim ***** válasza:
95%

"A megcsalásnak illetve hiányának leginkább az erős szexuális vonzalomhoz van köze. Igen, az az, ami törvényszerűen lecsökken pár év együttélés után."

Az ember már nagyon régen lemászott a fáról, már nem az érzelmei vezérlik feltétlenül, hanem az agyát is használja (már amelyik).

Ha lecsökkent a szexuális vonzalom otthon, attól még nem mászok be más ágyába, hanem elfogadom az otthoni helyzetet, mert FELELŐSSÉGGEL tartozom a gyermekemért, a házasságomért, vagy megpróbálom javítani.

"Nekem is nagyon fájt amikor megcsaltak, de azért józan ésszel azt mondom, hogy ha egyébként minden szuper köztünk, akkor 5 évente egyszer belefér, csak ne tudjak róla."

Én pedig nem szeretnék ezen morfondírozni, hogy vajon mikor ölel-csókol mást, mikor cirógat mást. Ha mást akar, akkor én ne kelljek, EGYÁLTALÁN NE. Nem szeretnék mást is a házasságunkban tudni.

"Mindenkinek vannak rossz napjai. Nemcsak megcsalós rossz napjai, a nők tudnak elviselhetetlenek lenni máshogy is."

Ez még nem indok arra, hogy a házastársi esküt felrúgva mással hancúrozzon.

"Jól néznénk ki, ha ahelyett, hogy kivárnánk azt az öt percet vagy esetleg egy napot, minden alkalommal gyorsan szakítanánk."

Jól is nézne ki, ha mindent meg lehetne tenni következmények nélkül....

Ha ÉN elvárom a házastársamtól a hűséget, ezt el is mondom neki, és én is tartom magam hozzá, akkor NE csaljon meg, különben elválok. Ha neki ez nem felel meg, ne maradjon velem kapcsolatban, ne is vegyen feleségül. Akkor keressen olyat, akinél rendben van a megcsalás.

Elég furcsa nekem, hogy lehet megbocsájtani, pláne elfogadottá tenni azt, hogy a házastársak legintimebb, szeretet-kifejezési módszerét, a szeretkezést házon kívül keresse bármelyik fél?? Milyen alacsony szeretet-küszöbnek kell ahhoz lennie valakiben, hogy csak délutáni tornagyakorlatnak tartsa?

2014. nov. 30. 15:20
 38/55 anonim ***** válasza:
83%

37-es!

Kár, hogy nem lehet többször is megnyomni a zöld kezet.

2014. nov. 30. 15:37
 39/55 anonim ***** válasza:
80%
Én mindig azon csodálkozom, amikor rendszeresen félre menő, feleségnek hazudozó apukákat látok, hogy az ilyenek a gyereküket szeretik eléggé? Mert ugye főleg a kisgyerek válás esetén szinte mindig anyukánal marad, tehát a megcsalas sokba tud kerülni egy férfinek. Megéri??? Persze szituációtol függ, mert valóban lehet a nő is hibás, ki tudja, milyen volt a házasságuk, de azért első körben mégis a férfi volt a felelőtlen.
2014. nov. 30. 16:42
 40/55 anonim ***** válasza:
22%
Attól még szeretheti a gyerekét Apuka mert Anyukára már nem mered a bré...A kettőnek semmi köze egymáshoz.
2014. nov. 30. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!