Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törjem meg a jeget?
Ronda dolog ilyet csinálni,de szerintem csekkold a férjed,facebookját,emailjeit,stb...Egyből ki fog derülni van-e valami Gizikével.
Én még sose nyúltam a férjem telefonjához,laptojához,mert nem adott rá okot,de ilyen helyzetben nem lennék ret megtenni...
De miért kell ilyen hülyeségekkel jönni, h kamera meg ilyesmi??Miért nem lehet azt mondani, hogy Hé Gazsi, elegem van belőled, meg a pofátlan viselkedésedből!Váljunk el!
Majd meglátnánk, erre mit lép.
Az a baj, hogy ez a helyzet a kérezőből automatikusan a sárkányt hozza ki. A sárkánnyal szemben pedig könnyű Gizikének királylány szerepet játszani.
A férfiról annyit jó azért tudni hogy oda teszik az érveiket ahol az érzelmeik vannak. Tehát aki mellett érzelmileg leteszik a voksukat, oda sorakoztatáják az érveiket amikkel önmagukat meggyőzik. Tudom hogy nagyon nehéz, de ha még a kapcsolat megmentésén gondolkodsz kérdező, tedd félre a sárkányt és legyél kedves. A helyedben a családi idillt is jobban elővenném érzelmi töltetként. Lehet menni a gyerekekkel kirándulni és új élményeket szerezni. Lehetőleg olyan helyeket válassz ahol kevés a hisztilehetőség, és egyre több a közös összebújás és örömködés a gyerekekkel. Az adventi készülődésbe is még több melegséget és családi boldogságot lehetne beletenni. Közös társasjátékozások, mesés Karácsonyi készülődés...érezze hogy ez nem az amit tönkre akarna tenni, amit el akarna dobni. Sok-sok szeretet, kedveskedés és harmónia . Szóval semmi sárkányság. Legyen csak lelkifurdalása.
A válaszokat olvasgatva,nekem az jutott eszembe,hogy akkor már furikázta ezt a nőcit,amikor te terhes voltál..
tényleg én nem akarok kutakodni az intimszférádban.. de,ha visszagondolsz terhesség alatt,milyen volt a szexuális életetek? mert olyasmit írtál,hogy amikor ez kiderült,ha jól emlékszem két hetes volt a baba,és nem egyszer vitte őt el,ide oda.
illetve,az is jó kis infó lenne,hogy aki látta őket.. mit mondott még? A férjed csak kirakta őt,és a nő kiszállt,vagy konkrétan kettesben látta őket egy szálloda előtt kocsi nélkül? Nem mindegy.. azt még nem kérdezted minek vitte szállodához? kicsit félreérthető..
én is javaslom mostmár kicsit kutakodni a dolgaiban,ha este elalszik..
ti már ezen bőven túl vagytok,hogy beszélgetés,elmegy-nem megy el.. lezárt ügy fél éve azt mondtad,és ő még mindig meg van sértve,plusz még nulla a gyengédség. mondjuk ma este deríts ki valamit,mit szólsz? vagyunk itt egy páran,hogy segítsünk!!
33-s voltam
Amúgy. A férjednek nincs amúgy valami jó barátja, akivel át tudná ezt beszélni(és tényleg őszintén a szexuális részeket is)? Mert az is segíthetne kioldani ezt az egészet benne. Az a baj, hogy ezt magában tartva egyre mélyük a beleragadás. Szerintem az is segíthetne, hogy ha nincs ilyen barátja, akkor nem párterápia, ha azt nem akar, de beszélgessen kicsit egy pszichológussal. Szerintem neki nem terápia kell, csak hogy kibonthassa ezt az egészet, amin gyötrődik. Ha kimondaná valakinek szerintem már attól is lenne rá esély felismerje mennyire abszurd ez.
Ha ez sem megy. Akkor esetleg mond el neki, hogy nem vagy boldog. Csak így egyszerűen. És ha érdekli, akkor kérdezzen rá, derítse ki miért. Nagyon nehéz azzal szembesülni, hogy a másik boldogtalan. Szerintem ez lépésre késztet.
Ami még lehetőséged lenne, hogy valahogy nem neked aktívan nyomnod ezt az intimitás dolgot, nem cselekvően, hanem valahogy vonzani őt mint egy mágnesnek, hogy neki kelljen az aktív lépést megtenni. Mert lehet a te aktivitásoddal taszítást váltasz ki, mert ő be van zárva. Szóval neked valami olyan finomságnak kellene lenned, ami kivonzza őt az odúból. Ezt lehet valami játékkal, valami elrejtéssel, valami ellentétes hozható össze.
Ezek csak ötletek, neked kell rájönnöd.
De te, hogy tudsz velem így szeretkezni?
Tuti, hogy a 2. ilyen eset után elmenne a kedvem a szextől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!