Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törjem meg a jeget?
Ez jo...o furikaz idegen noket, es o nem tud megbocsajtani....
Na mindegy.
En egy szakembert ajanlanek, ha meg akarjatok menteni a hazassagot.
szia
nem olvastam el a válaszokat,csak az elsőket,meg a történetet,hogy mi volt a vita alapja.
Nekem is volt régen egy párom,akivel 4évig voltam együtt,de a mai napig nem tudom mit,mikor,hogyan és miért tesz.. nagyon zárkózott volt. 3,és fél évnyi együttélés után sem ismertem igazán.
szerintem,a te férjed is ilyesmi lehet,persze csak tippelek.
lehet úgy érzi,hogy ő mindent megadott neked a kapcsolatotokban és igazán magát adta,te mégis elhitted egy idegennek,hogy megcsal téged. lehet annyira megbántottad vele,hogy ezt feltételezted,és úgy érzi,ha olyan jó volt a kapcsolatotok s te mégis azt hitted átver téged,úgy van vele.. minek törje magát,ha úgyse "elég"
persze ez egy gondolatmenet,ezer más gond is lehet de szerintem ez a legvalószínűbb,ha azt mondod biztos nem csal meg :)
gyerek van?
Kérdező, és hogyan bizonyosodott be, hogy nem csalt meg? Mert azt mondta, vagy konkrét bizonyíték van rá?
Sok férfi pofátlanul tud hazudni, nekem is volt problémám a férjemmel, szemrebbenés nélkül hazudott a pofámba és évekig hülyére vett... bár az mondhatni piti kis dolog volt, de meg tudta tenni.
Szóval volt is bizonyíték az ártatlanságára, vagy csak visszatámadott?
Szegénynek megrendült a bizalma, amiért ártatlanul meggyanúsítottad, de a te bizalmaddal mi lesz, ő nem hazudott neked? És ha ebben is azt teszi?
Én a helyedben mégpedig kitenném. Ha nem is ez az ügy miatt, amiatt biztos, ahogy bánik veled. Röhejes.
Értem. Sokan csalják a párjukat, ha az illető nem hülye nincs rá bizonyíték, mégis megtörténik.
Ez a visszatámadósdi és a bizalmatlanosdi iskolapéldája annak, hogy hülyére vesz.
Gyerekek ide vagy oda, ha már ilyen helyzet alakult ki, ne te törd magad miatta.
33-as vagyok.. sajna nekem az a kapcsolatom vége lett,mert jahj.. nagyon nem illettünk össze. DE.. én úgy vettem észre azon a páromon,hogy ő akkor volt képes "felengedni",habékén hagytam és nem nyagattam.
összevesztünk egy apróságon,és NAPOKIG se mosoly,se puszi,se ölelés,se semmi.. képtelen volt rá annyira megviselte a veszekedés..
pár nap elteltével,megint vidám volt,stb..
viszont most vissza olvasgattam a válaszokat,és azt írod,még mindig furikázza a nőcit?
én nem vagyok egy féltékeny nő.. abszolút. a férjemnek több nő barátja,és kollégája van,mint nekem.. DE.. azért kíváncsi lennék,hogy a te férjednek mi az indok? ami miatt 1. nem mondta el,2. miért csinálja(még mindig,miután nálatok nagy vita volt belőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!