Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Amikor elutaztok valahová,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elutaztok valahová, akkor ti pakoltok be a férjeteknek/párotoknak/barátotoknak, vagy ő pakol be magának?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert teljesen leakadtam egy ismerősömön, aki azt mesélte, hogy mindig ő pakol be a férjének utazás előtt :) Nekem ez annyira furcsa és vicces, hogy egy felnőtt embernek bepakolni... az én vőlegényem igen furcsán nézne rám, ha én akarnék neki bepakolni... Ti már találkoztatok ilyesmivel?

2014. nov. 23. 20:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy ez tényleg megdöbbentő,hogy manapság,amikor melegek házasodnak,a fiatalok szétdrogozzák az agyukat,stb, valakit ennyire megbotránkoztat az,hogy egyesek vesznek alsógatyàt a férjüknek.
2014. nov. 25. 21:50
 62/68 A kérdező kommentje:

Mondjuk egy meleg férfi több, mint valószínű, hogy képes bepakolni magának egy bőröndbe :)

Itt nem a másságon, hanem a tutyi-mutyiságon és az önállótlanságon van a hangsúly. (Azokat megértem, akik időhiány miatt segítségképp bepakolnak a másiknak, de a "szebben tudok hajtogatni" meg nekem übervicces.)

2014. nov. 25. 22:10
 63/68 anonim ***** válasza:
35%
Írtam korábban, hogy a párom nálunk bepakol magának, most így olvastam a válaszokat, hát én meglepődtem, ennyi férfi van, akit nem érdekel mit vesz fel, mindegy mit csomagolnak neki oda, meg annyira nem érdekli az egész, hogy képes kevesebb ruhával elmenni?! Hát bocs, de ez egy 5 éves gyereknél még normális, de egy felnőtt embernél? Ennyire legyen már igényes magára és figyeljen oda, hogy mit visz mennyit és hova. De lehet nekem vannak nagy elvárásaim, mondjuk én ezt szoktam meg a páromtól, ő tudja egyedül is milyen ruhát és mennyit kell magával hoznia, és nem örülne neki, ha én akarnám megszabni melyik nap melyik pólóját vegye fel. :) Az megint más nyilván, hogy a családban közösen készítik össze, és az egyik fél pakol be, mert az gyorsabb, stb.
2014. nov. 25. 22:27
 64/68 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező,irigyellek,h ennyi időd van,hogy egy ilyen piszlicsáré dolgon ennyit pörögj.na meg azért is,hogy a te életedben ez a lepkefingnyi dolog az óriás problémák közé tartozik.

Itt egyeseknek enyhén szólva gondjai vannak az olvasással ill szövegértéssel.nem arról van szó h ezek a pasasok ezt nem tudják megcsinálni.Ha erre képtelenek lennének,akkor biztos nem lenne feleségük.Hanem arról,hogy a nő szívesen,önként segít nekik ebben.Ezt nagyon nehéz megérteni?különben oké,a te kapcsolatodban szigorúan csak a pasid pakolhatja a bőröndöt.máshol más szokások vannak,nem vagyunk egyformák.Ennél nagyobb meglepetéseket is tartogat még számodra az élet,hidd el.

2014. nov. 25. 23:02
 65/68 anonim ***** válasza:
33%

Nem arról van szó, hogy nem képes rá.. Képes megfőzni is, sőt gyakran csinalja is, mégis inkabb én szoktam, jobban szeretek én.

Bepakolás... Én mint nő a napok számahoz viszonyítva 50% kal kb több ruhat viszek, teht 4 napra 5 felső két ruha..stb.. Míg ő 4 napra 1 póló egy ing, meg amibe megy... Ha én pakolok neki, akkor arányosan pakolom az enyémhez. Egyébként nálunk csak akkor fordul elő,mha ő közbn mást csinál... Vgy meg dolgozik.. ( legtöbbször dolgoz, hazaér, eszik és indulunk, míg nekem kötetlen munkaidőm van, így hazamegyek hamarabb)

Van hogy csak összeakom kupacba a ruhámat, és ő pakolja be az enyémet, hahosszú útra megyünk, akkor addig én csomagolok ennivalőt, hogy elég legyen csak ebédre megállni.

Szeintem ezek nem az jelenzptik, hgy valaki képes vagy nem. Ezinkább bizalom kérdése. Eszébe sem jut,mhgy nem pakolok be neki valamit, ami kell.. Pl neszeszer, automatikus, hgy amikor pakolom a tusfürdőmet, az övét is pakolom mellé, a fogkefét stb.. Ha ő jut oda hamarabb, akor ő az ennyémet. Gyorsabb is. Ha pedig nincs itthon, akkor várjam meg, amíg ő is hazaér és bepakol?

Egyébként egy táskával utazunk mindig, beferünk..

Alsónadrág... Nah az és a zokni az egyetlen amit merek egyáltalán neki venni.. Egyéb ruhát sose, még sálat sem.. Hárklis a ruháira, még ha kevéssel is beéri.

2014. nov. 26. 07:14
 66/68 anonim ***** válasza:
46%
Igen, én veszek neki alsógatyát. Meg zoknit is. Mert ezekhez ő nem kell, hisz próba nélkül vásároljuk. Addig ő kergeti a gyereket.
2014. nov. 26. 08:31
 67/68 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy pakolok neki...utálok pakolni...nekem is ő szokott...
2014. nov. 26. 18:31
 68/68 anonim ***** válasza:
29%

Én már alsógatyát is vásároltam a barátomnak, mert tudom hogy ő utál vásárolni, és néhány régit már nagyon ki akartam dobni. Ráadásul tudom hogy miben akarom látni este :)) Ettől nem tudom hogy számodra miért kevésbé férfi.

L23

2014. nov. 27. 09:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!