Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elutaztok valahová, akkor ti pakoltok be a férjeteknek/párotoknak/barátotoknak, vagy ő pakol be magának?
Az én férjem gyakorlatilag hetekig egyedül rója Európa útjait. Tehát igazán nem mondható önállótlan, tutyimutyi alaknak. A pakolás és öltözködés viszont gyakorlatilag nem érdekli. Ha nem viszünk, akkor veszünk alapon pakolna. De mivel én sem vagyok hajlandó 10 papucsot és 20 fürdőgatyát kerülgetni a házban, ezért inkább én pakolok. Pontosan tudom, hogy melyik ruhákat fogja felvenni nyaralás alatt, és hiába pakolnék be mást, felesleges lenne. Húsz éve élünk együtt, nálunk tökéletesen működik a munkamegosztás, amelynek alapja az egymás megismerése. Nekem egyébként "leltár agyam" van, ha valamit beraktam, azt álmomból felébresztve is pontosan megmondom, hol van. Mivel imádunk kempingezni, ez jól jön mindenkinek. Ahhoz, hogy egy kempingezés jól működjön, sok apróság kell, és nem csak a dezodort kell bepakolni.
Az autóba pakolni tehát logisztikai feladat, abban én vagyok a legjobb. A csomaghordásban a fiúk. Ha az átlagos cuccokon kívül kell nekik valami, akkor azt elrakják. A szerszám, média, sportszer, strandcucc, stb. az ő reszortjuk. De azt tőlem nem ér megkérdezni, hol van. Könyvet, rejtvényt mi viszünk, a fiam "gépeken él". Nálunk az a normál családi felállás, hogy ha együtt utazunk, akkor már nem mindenki csak saját magával van elfoglalva.
Ő pakol be magának, és én pakolok magamnak, de vannak dolgok amikért az egyikünk a felelős (pl. törölköző, wc papír, papírzsepi, kaja, víz - én; hálózsák, sátor, kisgrill, fejsze, stb. - ő). És segítünk egymásnak ellenőrizni, hogy ne maradjon itthon semmi :)
26N 27F
Nekem van ezzel egy aranyos történetem :)
Mentünk Erdélybe, én az én, ő az ő cuccait pakolta. Kérdezem: -Kész vagy? - Igen. Nyújtom a táskát, hogy akkor tegye bele (kipakolta a szoba közepére egy kupacba). Erre nagy kiskutyaszemekkel rámnéz: - Inkább megnézed te is?? :)
Amúgy képes volt eljönni 3 éjszakára törülköző nélkül :)
Általában ő pakol, én átnézem
Magamnak pakolok be.
(Aztán a Feleségem átnézi és bepakolja azt, amit én elfelejtettem.)
Ő kikészíti, amit vinni akar, de a táskába/bőröndbe én pakolom be.
Alapos, mert nem szokott kimaradni semmi.
Változó..
Általában én pakolok be, emrt mindig rohanunk.. Ő addig mást csinal.. Meg én tudom, it szeretnek, ha rajta múlik elég egy hetre 2 póló...De van, hogy ő pakol be nekem is.../ egyébkent az évek akatt sokat tanult, már megkérdezi mi lezs a program ;)/
Önálló, csak nekem vannak igényeim( hogy ing is legyen, ha olyan helyre megyünk stb)
Szerintem ebben semmi nincs.. Anyuéknál is ő pakol apunak, apu addiga. Kocsit rendezi, és az egyéb bepakolnivalóka pl nyaralásra, vagy a hzat rendezi, hogy ha 1-2 hétig nem lesznek minden rendben legyen..pl vizet elzárja..stb/
Miért, talán dedós, aki ennyire sem képes?
Természetesen ő, közben megkér, ezt vagy azt szedjek már össze (én gyorsabban összecuccolok magamnak), nszsszer, laptopja, kaja-piacsomag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!