Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elutaztok valahová, akkor ti pakoltok be a férjeteknek/párotoknak/barátotoknak, vagy ő pakol be magának?
Nem baj... csak nekem nagyon furcsa és eddigi életemben, baráti- és családikörömben még nem találkoztam ilyesmivel. Pl. honnan tudod, hogy a párod milyen ruhákat tervezett felvenni az utazás alatt.
Mi elég gyakran utazunk, de fel se merül, hogy egymás cuccait mi válasszuk ki, amit az útra hozni akar. Egy felnőtt embertől meg nálam minimum, hogy van ennyire önálló. Jó persze vannak "papucs" típusú férfiak, de az említett ismerősöm férjéről nem gondoltam volna, hogy ilyen önállótlan lenne, ezért lepett meg nagyon.
Önállótlan?:D Maximum előre látó, és így még felvehető állapotban maradnak a ruhái, mint ha ő csomagolta volna.
Kedves menyaszörny igyekezz tanfolyást venni, hogy egy családban mi az, hogy egymással törődni, ha már édesanyád nem mutatta meg, hogy milyen egy nő, aki otthont teremt egy férfivel:D
Ketten szoktunk bepakolni, de a férjem után mindig pakolni kell kicsit... szegénykém valahogy mindig azt hiszi, hogy 3 db zokni elég egy hétre (magam sem értem, ez hogy jut eszébe), meg 2 póló, nadrágból meg egy is elég, hideg meg úgysem lesz este sem, pulóver az minek :D
Cserébe ő pakolja el reggel mindig a fogkefét, fogkrémet, tusfürdőt, ilyesmit, mert én használat után meg azt felejteném ott a fürdőszobában. A papírokat is mindig ő teszi el.
Nálunk általában nekem is ő pakol be. Én meg inkább listát írok az apróságokról, amit az ember hajlamos kifelejteni (fogkefe, borotva, stb).
Volt katona, ott vmi hokedli méretre kellett élére hajtogatni a ruhákat. Annyira beleverték, hogy ha ő pakol, akkor úgy vannak összehajtogatva a ruhák, mint egy reklámban.
Ha én, akkor 5-10 cm eltérés van, gyűrődik, a végén meg inkább ráállok a bőröndre és erőből cipzárazom be, de nem pcsölök a precíz hajtogatással, stb.
Amikor hosszabb ideig én pakolom be a ruhákat a gardróbba, néhány hét után megy és újrahajtogatja, mert úgy néz ki, mintha háborús övezet lenne.
Úgyhogy közös utazásnál én inkább a fürdőszobában gyűjtögetem a cuccokat és pakolom ki egy kupacba. A ruháimat kiválogatom, kipakolom az ágyra, de a bőröndbe már ő hajtogatja be.
"Önállótlan?:D Maximum előre látó, és így még felvehető állapotban maradnak a ruhái, mint ha ő csomagolta volna.
Kedves menyaszörny igyekezz tanfolyást venni, hogy egy családban mi az, hogy egymással törődni, ha már édesanyád nem mutatta meg, hogy milyen egy nő, aki otthont teremt egy férfivel:D"
Kedves válaszoló!
Ha már így személyeskedni kezdtél, elmondanám neked, hogy én nem egy igénytelen, tesze-tosza, éltképtelen lúzerhez készülök hozzámenni, hanem egy önálló férfihoz, aki kapaszkodj meg.... még a ruháit is képes összehajtani és beletenni egy bőröndbe. És el se venne egy olyan nőt, aki annyit nem néz ki belőle, hogy egy bőröndbe nem képes bepakolni. Ennek semmi köze a családi otthon melegének megteremtéséhez. De gondolom te, mint kívülálló nem nagyon tudsz ilyen dolgokról sokat, mivel nem hiszem, hogy egy ilyen stílusú nő mellett megmaradna egy valamirevaló férfi, esetleg valami sörvedelő, elhízott minimálbéres.
Nálunk ez úgy működik, hogy a kezem alá hordja a dolgait és a táskába én pakolászok be.
Miért?
Mert így egy táskába beférünk, ha ő csinálná, akkor kettőbe se :) (tapasztalat)
Azt, hogy milyen ruhákat akar felvenni összekészíti, de az egyéb apróságokat én is be szoktam neki tenni, amiről tudom, hogy amúgy is kell. (kontaktlencse cuccok, dezodor, fogkefe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!