Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Amikor elutaztok valahová,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elutaztok valahová, akkor ti pakoltok be a férjeteknek/párotoknak/barátotoknak, vagy ő pakol be magának?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert teljesen leakadtam egy ismerősömön, aki azt mesélte, hogy mindig ő pakol be a férjének utazás előtt :) Nekem ez annyira furcsa és vicces, hogy egy felnőtt embernek bepakolni... az én vőlegényem igen furcsán nézne rám, ha én akarnék neki bepakolni... Ti már találkoztatok ilyesmivel?

2014. nov. 23. 20:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
39%
Én nem érzek benne semmi papucsosságot abban h én pakolok. Amíg nekem 20 perc ő sose végezne, na meg amíg én pakolok ő átnézi a kocsit h útra készel áll e. Nem önállótlan mert megtudná csinálni és meg is csinálja ha nem vagyok ott de ha ott vagyok megcsinálom neki huu és nem esik le a kezemről a gyűrű. Sztem nem egy pakoláson múlik h ki mennyire önálló. De hát kinek mi....
2014. nov. 23. 21:23
 32/68 anonim ***** válasza:
71%

Most olvastam végig a kommenteket..attól, hogy valaki nem szeret pakolni, esetleg nem tud értelmesen hajtogatni még nem lesz önállótlan, életképtelen, igénytelen lúzer, mindenesetre kedves a feltételezésed.

Ha egyszerűbbé tehetem az életét, akkor miért ne tenném?! Minek kínlódjon a hajtogatással, ha én fél perc alatt megcsinálom? Nem fáradtság.

Ő meg a számítógépemen csinál meg mindent, mert habár mérnök vagyok, sok mindenhez nem értek és ez meg neki nem fáradtság. Megcsinálnám én is csak sokkal több időbe telne és csak nyűgös lennék a végére.

Tehát attól mert te nem láttál még ilyet, még egyáltalán nem furcsa.

2014. nov. 23. 21:27
 33/68 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az nem gáz, ha mindenki összekészíti magának, hogy mit visz, és az egyik bőröndbe teszi. De az, ha valaki 2 pár zoknit rak be... nem tudom, ha a férjem nem tudna magának pakolni, valahogy töketlennek látnám.
2014. nov. 23. 21:28
 34/68 anonim ***** válasza:
76%
Én pakolok a férjemnek is. Egy a bőrönd, abba kell beleférni a hármunk (van gyerek is) cuccainak, én tudom úgy elrakni, hogy minden elférjen.
2014. nov. 23. 21:33
 35/68 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk mindenki saját magának pakol, persze megbeszéljük, hogy a közösen használadnó pipere dolgokból ki mit hoz, mert nyilván nem két tusfürdőt vagy sampont viszünk, ha kell a hely másnak.
2014. nov. 23. 22:03
 36/68 anonim ***** válasza:
81%
A férjem magának pakol be (még szerencse), én meg magamnak és a két gyereknek, az bőven elég nekem így is :).
2014. nov. 23. 22:26
 37/68 anonim ***** válasza:
15%
Nem is értem h aki szerint az h nem pakol magának önállótlanságra vall akkor miért mos, főz, vásárol, takarít rá??? Ennyire erővel ezeket mind magának kéne csinálnia!
2014. nov. 23. 22:35
 38/68 anonim ***** válasza:
30%
Hát akkor én most sokkolni foglak,kérdező,de én nemcsak hogy bepakolok neki a bőröndbe,de még sokszor a ruháit is kiválasztom reggel,sőt ha elmegyünk neki ruhát venni,ott is én választok neki:)persze úgy,hogy neki is tetsszen.egyébként egy vállalatot vezet,tehát nem sorolható az önállótlan,életképtelen emberek közé,de mivel tudja,hogy nekem sokkal jobb ízlésem van,ezért szereti,ha én válogatom össze a ruháit:) és ahogy vki már írta,én is szívesen segítek neki ebben,ez nem teher számomra.
2014. nov. 23. 22:40
 39/68 anonim ***** válasza:
57%

Nyaralni lehet menni egy váltás ruhával is.

Magyar szokás 2 heti hideg élemet is vinni :)

2014. nov. 23. 22:50
 40/68 anonim ***** válasza:
74%

férjem pakolja a saját ruháit magának.

konkrétan úgy néz ki, hogy én napokig gyűjtöm a kupacot, mosok, vasalok, majd utazás előtti este mindent összecsomagolok, ami még kell reggel, de vinni akarjuk, arról listát írok... mikor minden megvan, férjem fogja a táskáját és behúzza a szekrénye póló-boxer-zokni rekeszét :D mikor elkezd a kocsiba bepakolni, akkor egy óvatlan pillanatban a gyerek táskájába még beteszem a férjem cuccait :) nem önállótlan egyébként, de már hagyta otthon az úszónadrágját meg a papucsát mikor leruccantunk Balatonra, pulcsit meg soha nem pakol nyáron, aztán este meg fázik :)

nem is papucs, csak "leszarom", úgy van vele ha valami marad, akkor majd veszünk, de mikor itthon már 8 pár papucsa van akkor inkább bepakolom ;)

de persze volt olyan is amikor egész nap melózott, aztán este indultunk is, hogy reggelre odaérjünk, akkor bepakoltam neki... tízen év házasság után már tudja az ember lánya mit venne fel a férje :D

2014. nov. 23. 23:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!