Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elutaztok valahová, akkor ti pakoltok be a férjeteknek/párotoknak/barátotoknak, vagy ő pakol be magának?
Most olvastam végig a kommenteket..attól, hogy valaki nem szeret pakolni, esetleg nem tud értelmesen hajtogatni még nem lesz önállótlan, életképtelen, igénytelen lúzer, mindenesetre kedves a feltételezésed.
Ha egyszerűbbé tehetem az életét, akkor miért ne tenném?! Minek kínlódjon a hajtogatással, ha én fél perc alatt megcsinálom? Nem fáradtság.
Ő meg a számítógépemen csinál meg mindent, mert habár mérnök vagyok, sok mindenhez nem értek és ez meg neki nem fáradtság. Megcsinálnám én is csak sokkal több időbe telne és csak nyűgös lennék a végére.
Tehát attól mert te nem láttál még ilyet, még egyáltalán nem furcsa.
Nyaralni lehet menni egy váltás ruhával is.
Magyar szokás 2 heti hideg élemet is vinni :)
férjem pakolja a saját ruháit magának.
konkrétan úgy néz ki, hogy én napokig gyűjtöm a kupacot, mosok, vasalok, majd utazás előtti este mindent összecsomagolok, ami még kell reggel, de vinni akarjuk, arról listát írok... mikor minden megvan, férjem fogja a táskáját és behúzza a szekrénye póló-boxer-zokni rekeszét :D mikor elkezd a kocsiba bepakolni, akkor egy óvatlan pillanatban a gyerek táskájába még beteszem a férjem cuccait :) nem önállótlan egyébként, de már hagyta otthon az úszónadrágját meg a papucsát mikor leruccantunk Balatonra, pulcsit meg soha nem pakol nyáron, aztán este meg fázik :)
nem is papucs, csak "leszarom", úgy van vele ha valami marad, akkor majd veszünk, de mikor itthon már 8 pár papucsa van akkor inkább bepakolom ;)
de persze volt olyan is amikor egész nap melózott, aztán este indultunk is, hogy reggelre odaérjünk, akkor bepakoltam neki... tízen év házasság után már tudja az ember lánya mit venne fel a férje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!