Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Amikor elutaztok valahová,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elutaztok valahová, akkor ti pakoltok be a férjeteknek/párotoknak/barátotoknak, vagy ő pakol be magának?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert teljesen leakadtam egy ismerősömön, aki azt mesélte, hogy mindig ő pakol be a férjének utazás előtt :) Nekem ez annyira furcsa és vicces, hogy egy felnőtt embernek bepakolni... az én vőlegényem igen furcsán nézne rám, ha én akarnék neki bepakolni... Ti már találkoztatok ilyesmivel?

2014. nov. 23. 20:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
65%

Én be szoktam pakolni a barátomnak is, és nem tudom mi ebben a meglepő. Neki aztán teljesen mindegy hogy melyik pólóban fog flangálni, és én szoktam kinézni hogy hova megyünk, kell-e elegánsabb ruha, stb. Azt is én nézem meg hogy milyen idő lesz, mennyi pulcsi kell, őt ez egyáltalán nem érdekli.

Viszont ő pakolja nekem is össze az elektromos kütyüket, töltőket és általában a fürdőszobát.

L21

2014. nov. 25. 11:16
 52/68 anonim ***** válasza:
44%
De épp ez az, ami nekem "fáj" ebben, hogy meghalnék, ha a férjem olyan lenne, akinek mindegy, hogy mit vesz fel. Nem akarom, hogy modellként öltözködjön, de legyen saját ízlése ÖNMAGÁÉRT. Ne azért nézzen ki szépen, mert le akar nyűgözni, hanem mert úgy érzi, önmagának tartozik annyival, hogy érdekli, mit vesz fel. Különben nálam nem férfi.
2014. nov. 25. 12:23
 53/68 anonim ***** válasza:
60%
Utolso, szamomra egy férfi attol féRfi, hogy tud felelösségteljesen gondolkodni, és viselkedni, nöként kezel és tisztel engem, megbizhato és szàmithatok rà minden körülmények között.Nem attol, hogy egyedül pakol, vagy sajat magànak veszi a ruhàkat.
2014. nov. 25. 13:37
 54/68 anonim ***** válasza:
20%
Nem azt mondtam, hogy CSAK ettől férfi. Amit leírtál, az az alap. De nálam a kettő nem jön össze. Aki felelősségteljes, arról feltételezem, hogy tud magának gatyát venni.
2014. nov. 25. 13:48
 55/68 anonim ***** válasza:
68%
Itt nem arrol van szo, hogy nem tud, hiszen elöttem évekig egyedül élt, és akkor Sem jàrt meztelenül.akkor is utazott, szinte heti szinten.Söt fözni is tud, és mosni is.De mivel most velem él, és én vagyok a nö, nekem örömet okoz, ha bizonyos dolgokat megcsinälok helyette.Tudom, hogy ez a mai vilàgban szinte megbotrànkoztato, és nem értik, hogy hogy lehet, hogy valaki szivesen vasalja a férje ingét, vagy szivesen eléteszem az ételt, vagy szivesen bepakolom a böröndjét.de én azt gondolom, hogyha ez oda-vissza megy, akkor teljesen természetes, hogy bizonyos dolgokat leveszünk egymäs vällàrol, és az csinàlja meg, aki JOBBAN ért hozzä.ezért nyirja ö a füvet pl, mert igaz, hogy én is meg tudnàm csinàlni, de valszeg mire végigtologatnàm a fünyirot a többszäz négyzetméteres kertben, kiszakadna a tüdöm.ö is be tudja pakolni a böröndöt, és tud venni gatyàt is magànak, de minek, ha én szebben össze tudom hajtani a ruhàkat, jobban tudom, melyik anyag a jobb minöségü?
2014. nov. 25. 15:02
 56/68 anonim ***** válasza:
59%

#55 nagyon jól leírta amit gondolok.

Én is mostanában folyton azt hallom, hogy de hát minek csinálom meg neki ezeket a dolgokat.. Nem azért mert női munka, hanem mert örömet okoz nekem, hogy gondoskodhatok róla. És persze ez kölcsönös.

2014. nov. 25. 19:15
 57/68 anonim ***** válasza:
40%

De 55-ös, a második sorodban azt írod, azért, mert te vagy a nő, nagybetűvel meg már azt, hogy jobban megy neked.

Mindenkinek más jön be, én eszemet vesztem egy önellátó, talpraesett férfi láttán, de talán azért, mert ritka.

2014. nov. 25. 20:26
 58/68 A kérdező kommentje:

A 72-es válaszoló össze kommentjével maximálisan egyetértek.

Számomra megmosolyogtató az a komment, aki azt írja, hogy szebben tud hajtogatni ruhát :) Ha mondjuk egy 7 éves kisfiúról beszélnénk még érthető lenne, de hogy egy felnőtt férfinak én válasszam ki, hogy mondjuk egy több napos utazás alatt miket viseljen... nekem ez abszurd. A dologhoz hozzátartozik, hogy nálam alapkövetelmény, hogy ennyire minimum igényes legyen magával szemben, hogy képes arra, hogy nem 2 pólóval indul el.

Légyszi nyugtassatok meg, hogy

2014. nov. 25. 21:33
 59/68 A kérdező kommentje:
Légyszi nyugtassatok meg, hogy alsógatyát nem ti vásároltok a párotoknak :) Bár ezek után már azt is el tudom képzelni.
2014. nov. 25. 21:34
 60/68 anonim ***** válasza:
60%

Képzeld el,kérdező,épp a múlt héten vettem neki pár új alsógatyát,meg zoknit:) anyukámmal voltunk soppingtúrán, és tök jókat láttam az egyik üzletben.na most ezeket ott kellett volna hagynom,mert ő épp nem volt velünk?:)amúgy nekem csak az a furcsa,hogy ezen ennyire sápítoztok itt egy páran.ha ezt ennyire nem tolerálod,akkor mi van a többi furcsa dologgal,ami a mai világban történik?

Egyébként igen,előző válaszoló,szebben tudok inget összehajtani,mint a férjem.ezen mi olyan furcsa?vagy a mai világban a férfinek és nőnek csakis egyformán szabad tudni mindent?és nincs olyan,hogy egy nő v.férfi jobban meg tud vmit csinálni,mint a társa?viccesek vagytok. :)

2014. nov. 25. 21:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!