Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elutaztok valahová, akkor ti pakoltok be a férjeteknek/párotoknak/barátotoknak, vagy ő pakol be magának?
Én be szoktam pakolni a barátomnak is, és nem tudom mi ebben a meglepő. Neki aztán teljesen mindegy hogy melyik pólóban fog flangálni, és én szoktam kinézni hogy hova megyünk, kell-e elegánsabb ruha, stb. Azt is én nézem meg hogy milyen idő lesz, mennyi pulcsi kell, őt ez egyáltalán nem érdekli.
Viszont ő pakolja nekem is össze az elektromos kütyüket, töltőket és általában a fürdőszobát.
L21
#55 nagyon jól leírta amit gondolok.
Én is mostanában folyton azt hallom, hogy de hát minek csinálom meg neki ezeket a dolgokat.. Nem azért mert női munka, hanem mert örömet okoz nekem, hogy gondoskodhatok róla. És persze ez kölcsönös.
De 55-ös, a második sorodban azt írod, azért, mert te vagy a nő, nagybetűvel meg már azt, hogy jobban megy neked.
Mindenkinek más jön be, én eszemet vesztem egy önellátó, talpraesett férfi láttán, de talán azért, mert ritka.
A 72-es válaszoló össze kommentjével maximálisan egyetértek.
Számomra megmosolyogtató az a komment, aki azt írja, hogy szebben tud hajtogatni ruhát :) Ha mondjuk egy 7 éves kisfiúról beszélnénk még érthető lenne, de hogy egy felnőtt férfinak én válasszam ki, hogy mondjuk egy több napos utazás alatt miket viseljen... nekem ez abszurd. A dologhoz hozzátartozik, hogy nálam alapkövetelmény, hogy ennyire minimum igényes legyen magával szemben, hogy képes arra, hogy nem 2 pólóval indul el.
Légyszi nyugtassatok meg, hogy
Képzeld el,kérdező,épp a múlt héten vettem neki pár új alsógatyát,meg zoknit:) anyukámmal voltunk soppingtúrán, és tök jókat láttam az egyik üzletben.na most ezeket ott kellett volna hagynom,mert ő épp nem volt velünk?:)amúgy nekem csak az a furcsa,hogy ezen ennyire sápítoztok itt egy páran.ha ezt ennyire nem tolerálod,akkor mi van a többi furcsa dologgal,ami a mai világban történik?
Egyébként igen,előző válaszoló,szebben tudok inget összehajtani,mint a férjem.ezen mi olyan furcsa?vagy a mai világban a férfinek és nőnek csakis egyformán szabad tudni mindent?és nincs olyan,hogy egy nő v.férfi jobban meg tud vmit csinálni,mint a társa?viccesek vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!