Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elutaztok valahová, akkor ti pakoltok be a férjeteknek/párotoknak/barátotoknak, vagy ő pakol be magának?
Mindenki magának pakol, de után összeülünk, hogy nem maradt-e ki valami.
Közben meg hárpia módon hajtom a családot, hogy mértékkel, mert nem fér be a kocsiba, vagy súlytöbblet miatt sem akarok fizetni, ha repülünk. Egyszerű ruhákat, tisztálkodási szereket a célállomáson is lehet venni, nem költözni megyünk :)
42N
Ha egyedül utazik magának pakol, ha egész családdal megyünk én pakolok mindenkinek...én nem értem miért lenne ettől bárki papucs? A mi csaladunk úgy működik, h egymasert" dolgozunk", nem pedig azért, h megmutassuk mennyire önállóak vagyunk. ..sőt ha éppen olyan van ő is pakol nekem. .honnan tudjuk mit akar a másik? Ismerjük egymás szokasait, stílusát és az utazás célját. .igy azért
Elég könnyű. .
Nem szokott külön utazgatni, ha utazás van, akkor mindig együtt megyünk (leggyakrabban az én szülővárosomba).
Lehet, hogy furcsa, de a férjem utál papolni, mindig elfelejti a legfontosabb dolgokat stb., nekem meg nem okoz gondot a pakolás, így szívesen megcsinálom helyette is, max. megkérdezem, hogy pontosan melyik ingeket szeretné pl. majd felvenni.
Ettől még teljesen önálló, nincs olyan házimunka, amit ne tudna elvégezni, sőt, a legtöbbet szívesen is csinálja, és minden más téren is talpraesett.
Szóval ennyi információn leakadni szerintem túlzás a részedről.
Ha sietnünk kell és neki még dolga van, akkor én szoktam bepakolni neki és miközben fel alá rohangálok a lakásban, kérdezgetem őt, hogy melyik cuccait akarja magával vinni.
Szerintem semmi furcsa nincs benne. :)
Persze be tud magának pakolni, és ha nem vagyok ott akkor megoldja, nagy fiú. Viszont ha ott vagyok, akkor sokszor segítek neki, mert különben sose végez. Minden mást is csinál közben..utál pakolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!