Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Amikor elutaztok valahová,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elutaztok valahová, akkor ti pakoltok be a férjeteknek/párotoknak/barátotoknak, vagy ő pakol be magának?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert teljesen leakadtam egy ismerősömön, aki azt mesélte, hogy mindig ő pakol be a férjének utazás előtt :) Nekem ez annyira furcsa és vicces, hogy egy felnőtt embernek bepakolni... az én vőlegényem igen furcsán nézne rám, ha én akarnék neki bepakolni... Ti már találkoztatok ilyesmivel?

2014. nov. 23. 20:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális stílusban megírt válaszokat, ezeket mindezt felpontoztam. Mostmár látom, ahány ház, annyi szokás.
2014. nov. 23. 20:55
 22/68 anonim ***** válasza:
53%
Magának szokott bepakolni, de általában teszek hozzá ezt-azt. Múltkor is 4 napra elindult volna egy váltópólóval és 2 boxerrel. :D
2014. nov. 23. 20:58
 23/68 anonim ***** válasza:
74%

Mindenki magának pakol, de után összeülünk, hogy nem maradt-e ki valami.

Közben meg hárpia módon hajtom a családot, hogy mértékkel, mert nem fér be a kocsiba, vagy súlytöbblet miatt sem akarok fizetni, ha repülünk. Egyszerű ruhákat, tisztálkodási szereket a célállomáson is lehet venni, nem költözni megyünk :)

42N

2014. nov. 23. 21:02
 24/68 anonim ***** válasza:
65%

Ha egyedül utazik magának pakol, ha egész családdal megyünk én pakolok mindenkinek...én nem értem miért lenne ettől bárki papucs? A mi csaladunk úgy működik, h egymasert" dolgozunk", nem pedig azért, h megmutassuk mennyire önállóak vagyunk. ..sőt ha éppen olyan van ő is pakol nekem. .honnan tudjuk mit akar a másik? Ismerjük egymás szokasait, stílusát és az utazás célját. .igy azért

Elég könnyű. .

2014. nov. 23. 21:10
 25/68 anonim ***** válasza:
78%
Magának pakol,sőt az én ruháimat is ő teszi be én csak kikészítem az ágyra.Általában ő az akinek mindig minden az eszében van,hogy mit is akarunk vinni.Én a gyerekek ruháit cuccait pakolom,bár már mindkettő összekészíti a ruháit,és a cuccait amit vinni akar,én már csak ellenőrzöm ezeket,meg a 8 évesét újrahajtogatom.
2014. nov. 23. 21:11
 26/68 anonim ***** válasza:
74%

Nem szokott külön utazgatni, ha utazás van, akkor mindig együtt megyünk (leggyakrabban az én szülővárosomba).

Lehet, hogy furcsa, de a férjem utál papolni, mindig elfelejti a legfontosabb dolgokat stb., nekem meg nem okoz gondot a pakolás, így szívesen megcsinálom helyette is, max. megkérdezem, hogy pontosan melyik ingeket szeretné pl. majd felvenni.

Ettől még teljesen önálló, nincs olyan házimunka, amit ne tudna elvégezni, sőt, a legtöbbet szívesen is csinálja, és minden más téren is talpraesett.

Szóval ennyi információn leakadni szerintem túlzás a részedről.

2014. nov. 23. 21:13
 27/68 anonim ***** válasza:
78%
*utál pakolni :D
2014. nov. 23. 21:14
 28/68 anonim ***** válasza:
55%
15-os,azokban a férfiakban, akik meg a teremtés koronainak hiszik magukat, és teljes kiszolgálást várnak a nőtől , meg az a vicces, hogy úgy viselkednek, mint a gyerekek, akik semmit nem tudnak önállóan elvegezni. Hozzateszem, nincs azzal semmi baj, ha egyik segít pakolni a másiknak, de ne azért tegye, mert nő, vagy férfi. Nálunk férjem pakol magának, meg a pipere cuccokat (enyemeket is), viszont a gyerekek összes cuccat én pakolom, az a több.
2014. nov. 23. 21:16
 29/68 anonim ***** válasza:
54%

Ha sietnünk kell és neki még dolga van, akkor én szoktam bepakolni neki és miközben fel alá rohangálok a lakásban, kérdezgetem őt, hogy melyik cuccait akarja magával vinni.

Szerintem semmi furcsa nincs benne. :)

Persze be tud magának pakolni, és ha nem vagyok ott akkor megoldja, nagy fiú. Viszont ha ott vagyok, akkor sokszor segítek neki, mert különben sose végez. Minden mást is csinál közben..utál pakolni. :)

2014. nov. 23. 21:17
 30/68 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk nagy általánosságban én pakolom mind kettőnk holmiját.Megkérdezem tőle mit szeretne,hogy eltegyek,és miből mennyit.Nálunk ez természetes,ha munkába megy,akkor is én csomagolok neki mindent amire szüksége van,amíg ő készülődik.
2014. nov. 23. 21:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!