Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elutaztok valahová, akkor ti pakoltok be a férjeteknek/párotoknak/barátotoknak, vagy ő pakol be magának?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert teljesen leakadtam egy ismerősömön, aki azt mesélte, hogy mindig ő pakol be a férjének utazás előtt :) Nekem ez annyira furcsa és vicces, hogy egy felnőtt embernek bepakolni... az én vőlegényem igen furcsán nézne rám, ha én akarnék neki bepakolni... Ti már találkoztatok ilyesmivel?2014. nov. 23. 20:17
1/68 anonim válasza:
A férjem magának pakol be.
Én max. megkérdem, hogy ezt+azt nem hagyott-e ki.
2/68 anonim válasza:
Nincs éles határ. Előveszek két törölközőt, adok neki is. Az alsógatyáit ő rakja be.
3/68 anonim válasza:
Nálunk mindenki magának pakol be, honnan kéne tudnunk mi kell a másiknak? Szerencsére vagyunk annyira önálló emberek, hogy be tudjunk pakolni egy bőröndbe :D
4/68 anonim válasza:
Kedves EManci:) Én szoktam bepakolni:)
5/68 anonim válasza:
Sose pakolnék a férjemnek. Viszont apám meg sose pakol magának.
6/68 anonim válasza:
Én szoktam pakolni a férjemnek, ha kéri.
7/68 anonim válasza:
*Én szoktam bepakolni a család összes tagjának:)
8/68 anonim válasza:
Nálunk mindenki magának, de azért nem olyan ritka, amit említesz. Mármint hallottam én már ilyet sokaktól.
9/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Ezek szerint nem csak nekem furcsa. Honnan is tudhatnám, hogy mit akar a másik hozni. Örülök, hogy az emancis hozzászóló gondolatolvasó :)
2014. nov. 23. 20:25
10/68 anonim válasza:
berakja a neki fontos dolgokat.
közben bepakolok én magamnak.. kérdezgetem tett el,ezt is meg azt is,és néz bamba szemekkel hát az meg ez minek kell?
utána inkább én pakolok mindkettőnknek :D
Nem azért mert felnőtt létére nem tud bepakolni,hanem szerintem egy nő praktikusabb dolgokra gondol,és tesz el egy utazásra,mint egy ffi.
persze vannak a (senkit nem akarok megbántani)selyemfiúk akiknek több szépítőszere van,mint egy nőnek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!