Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghalt vkije a barátotoknak, férjeteknek ti h vígasztaltátok?
áprilisban meghalt a barátom nagypapája és 2 napja a nagymamája:( eléggé kivan ,de nemtom h h vígasztaljam meg. amikor meghalta tatája vele voltam és próbáltam felvidítani,de most nagyon kivan mert elég rövid idő alatt vesztette el nagyszüleit:( és nemtom h hogyan vígasztalhatnám meg:(nagyon fáj neki a haláluk mert nagyon szerette őket. vki sgítene??kérem, ez nagyon fontos nekem!!
és lécci normális válaszokat, kort és nemet is ha lehet.
nagyon szomorúan olvasom ezt a kérdést:( hát nézd,nekem édesanyám halt meg ezelőtt fél évvel, igazából nem volt és most sincs senkim aki vígasztalt volna de szerelmes voltam egy srácba aki nagyon rendes volt akkor velem és ez éppen elég volt, annyit el tudsz árulni h hány évvesek vagytok? mert ha mondjuk a barátod már idősebb akkor úgy vélem erősebb mint ha mondjuk ez tini korában történik vele... szóval annyit tudok mondani hogy (legalábbis nálam ez volt) ne nagyon emlegesd a nagyszüleit, próbálj kitalálni programokat, menjetek sétálni, legyetek együtt, hogy egy kicsit elvond a figyelmét.:) legalábbis szerintem ezt kéne tenned, vagy én ezt tenném:) nagyon remélem h jobban lesz a barátod :(( mindenjót kívánok!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!