Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan cseszeget heti többször a férjem?
Kérdező, hiába sértődsz meg, itt az egyetlen megoldás a munkahely váltása vagy az, hogy te mész vissza dolgozni és ő marad GYES-en.
Ezt nem lehet hosszú távon csinálni, vagy ő vagy a kapcsolatotok rokkan bele.
Ez, hogy fel kell kelteni ez csak a jéghegy csúcsa.
Az hogy mi fárasztóbb, azon felesleges vitázni, lényeg, hogy ez nem mehet így tovább.
Beszéld rá a férjed, hogy váltson munkahelyet. Segíts neki önéletrajzot összeállítani, és keress neten hírdetéseket, küld el az email címéről az életrajzokat. Ő két pogácsa közt lisztes kézzel nem tud netezni, de te néha le tudsz ülni 10 percre, mint ahogy ehhez a kérdéshez is. Neki akkor csak az interjúkat kell egyeztetni, ha felhívják, telefonálni tud akár headsettel is.
Dolgozzatok össze, ne egymás ellen. Van egy közös problémátok,ami mindekettőtöket stresszel, próbáljátok meg közösen megoldani.
Napi 5 óra alvás kevés. Ez nem állapot, másik munka kell neki. Tulajdonképpen sosincs veletek, sosem tud a gyerekeivel játszani.
Hogyan kelted? Bújj mellé, puszilgasd, simogasd, úgy keltsd fel. Vigyèl neki kávét, reggelit az ágyba, öleld át...
5 órája sincs, hogy aludjon. 5 órája sincs, hogy aludjon!!!
Én 10-11 órát dolgozom naponta, reggel hatkor indulok, este hat-hét körül érek haza. Hétvégén még tanulok, ha bírok. Ez az utolsó évem az egyetemen. Tegnap este olyan sírógörcs jött rám a kimerültségtől, hogy alig bírtam abbahagyni. Fáradt vagyok, rossz a közérzetem, az első széltől beteg leszek.
Állandóan azt mantrázom, hogy már csak fél év, már csak fél év. Ez valamennyit segít. De még így is szörnyű, semmi életem nincs.
Pedig ez kismiska ahhoz képest, amit ő csinál. Ebbe bele fog rokkanni, ha nem tesztek valamit.
Keressetek másik állást, esetleg próbáljatok meg közelebb költözni. Egyik sem egyszerű, de muszáj lépnetek, mert ez így nem élet.
Menj vissza dolgozni o pedig kevesebet dolgozzon mert egy nap nem jon tobhet haza.
Lesulne a bor a kepemrol ha igy dolgozna a ferjem en meg otthon lennek.
Van babysitter nagymama ovi bolcsi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!