Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan cseszeget heti többször a férjem?
Mert nem ébred fel a telefonra, hiába rezegteti az ablakokat annyira hangos
Figalmam nincs mit lehetne tenni, én már ugy állok neki felébredzteni hogy folyik rólam a viz hogy na vajon most hogy reagál. Sztán egy idő után már felmegy a pumpa és visszaszólok neki, hogy többet nem fogom felkelteni. Dehát kénytelen vagyok, mert magátok nem kel fel és későbbi busszal meg nem tud menni. Szóval valaki tanácsoljon valamit. Persze nem arra gondolok hogy lealázzák a gyereknevelésem :)
Pék. Írtó szar a közlekedés. Váktani nem mer, mert fél hogy nem talál melót.
Egyébként 3 gyerekünk van.
Nem jogosan. A paraszt viselkedésre nincs mentség. Az én férjem 5kor kel, fél 11re ér haza este. 4-5 órát alszik hétköznap. Mégsem beszélt velem soha csúnyán. Normálisan viselkedik.
Amúgy miért kell neked kelteni? Nincs keze, hogy órát állítson magának?
Ha valaki rendszeresen 5 (AZAZ ÖT!!!) órát alszik naponta, akkor csak idö kérdése, mikor omlik teljesen össze a szervezete.
VAGY keressen ott szobát és hét közben aludjon ott legalább 7-8 órát, VAGY keressen máshol munkát.
Így csak azt éritek el, hogy egy éven belül vagy megrokkan, vagy ottmaradsz özvegyen a gyerekekkel
Le leszek pontozva: 3 gyereket ilyen melóra vállalni?!
Neked van munkád amúgy? Mekkora a legkisebb? Menj vissza te dolgozni és a férjed maradjon otthon a gyerekekkel. Közben pedig képezze át magát vagy keressen mást, mire lejár a GYES.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!