Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan cseszeget heti többször a férjem?
Ez is édes kevés a szituáció teljes értékléséhez. Te élsz vele, ha tudod, hogy morci felkelés után akkor hagyd békén ne tetézd és engedd el a füled mellett a morgását. Gondolom azért ez a munkarend elég stresszes és fárasztó lehet, úgyhogy szerintem te a " nevelem a gyerekeit " szöveggel jobb ha csendben maradsz, mert ahhoz képest lepkefing.
Hozzáteszem úgy mondom ezt, hogy nem ismerem mi az oka a morgásának, lehet annak is van oka, de az általában a hölgyek elfelejtik közölni.
A férjed rém bnkón reagálja le a fáradtságát.
Én is sokszor vagyok kedvetlen reggel, mégsem esek a barátomnak (pedig a világot is utálom olyankor), inkább meg sem szólalok, vagy lezuhanyzok.
Biztos, hogy leülnék vele megbeszélni, hogy fejezze be, mert szrul esik, amiért lekezelő, és a feszkót nem rajtam kéne levezetni.
Ha pedig tovább folytatná, hát leshetné, mikor keltem fel legközelebb.
Mekkorák a gyerekek? Te nem dolgozol sehol? Mert ha nem, akkor kell elég idődnek lenni a gyerekekre is. Hulla fáradt csak akkor lehetsz, ha nem jól osztod be az idődet.
5 óra alvás nagyon kevés a férjednek. Nem csoda, ha ingerült.
3 gyerekes anyuka
hát barátom 11-től reggel 6-ig talpon lenni és dolgozni napi szinten a gyerek neveléshez képest igen, lepke fing...
a gyerekek nevelése nem kényszer, természetesen fárasztó én elhiszem, van nekem is 2, de én szeretek velük lenni, oviban elvannak napközben már az az idő is kiesik, a házimunkát szerintem semmiképp ne hasonlítsuk össze a munkával, főleg olyannal ahol oda kell magának tenni magát az embernek mert én munka mellettmegcsinálom a fősét, mosást, takarítást mindent a gyerek neveléssel együtt, nem kell alábecsülni a másik ember munkáját és a morgás okára pedig sok ok lehet, tapasztalatból mondom... a magukat sértettnek érzett emberkék vagy nem látják át és alábecsülik a másik munkáját,vagy nem látják be a saját hiáikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!