Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok házas, megtudtam hogy a férjem többször megcsalt az évek alatt, amiről az egész baráti körünk tudott. Hogyan tudnék ebből felállni?
Se férj, se barátok akikre támaszkodhatnék. Hogyan fogom így végigcsinálni a válást?
Arra is gondoltam, hogy elköltözök egy másik városba és mindenkivel megszakítom a kapcsolatot.
Testvéred nincsen? Előtte hány évig éltetek együtt?
Én is egyedül csináltam végig a válást, nem volt könnyű, de megérte. Van gyermeketek? 37/F
akkor elég béna volt a pasid.
én több évtizede csaltam minden párom, mégsem tudódott ki egyik sem.
mindig én hagytam ott őket.
a titka az egésznek?
senkinek nem szabad elmondani!
Simán.
Én úgy váltam, hogy hazaköltöztem (külföldön éltünk). Nem otthon, hanem egy másik városban találtam munkát, oda költöztem.
Új város, új élet. Lettek barátaim, új életem. Szerintem könnyebb is úgy ha teljesen tiszta lappal kell indulni, mintha folyamatosan közös barátokba és emlékekbe ütköznél.
De nem vagyunk egyformák.
Szerintem menj. Ugyan ki tart vissza? Ha gyerek sincs az meg jobb!
Kezdj uj eletet! Forditsd magadra idot, ismerkedj. Tuti menni fog :)
"Se férj, se barátok akikre támaszkodhatnék. Hogyan fogom így végigcsinálni a válást?"
Például elmégy egy pszichiáterhez vagy egy pszichológushoz és kérsz tőle segítséget. Azért is jó, mert legközelebb nem szívsz be ilyen barmot. Válás után pedig elhúzol külföldöre és új életet kezdesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!