Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 1 éve vagyok házas, megtudtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve vagyok házas, megtudtam hogy a férjem többször megcsalt az évek alatt, amiről az egész baráti körünk tudott. Hogyan tudnék ebből felállni?

Figyelt kérdés

Se férj, se barátok akikre támaszkodhatnék. Hogyan fogom így végigcsinálni a válást?

Arra is gondoltam, hogy elköltözök egy másik városba és mindenkivel megszakítom a kapcsolatot.

2014. szept. 5. 14:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
9-es: Neked elmentek otthonról, vagy mi a bajod? Mi az, hogy kierőszakolni? Mert a férfiak jobban élnének, ha nem lennének nők az életükben, ugye? Csak akkor nem tudom, hogy ki állna le velük, lehet, hogy maguk közt erotizálnának...
2014. szept. 6. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
A válás java részét úgyis egyedül csinálnád végig, hiába van ott mellett család vagy barátok. Az oroszlánrésze a tied akkor is. Egyedül is megcsinálod, lezárod szépen a múltat és új életet kezdesz. A másik város is jó ötlet, új környezet, új barátok, esetleg új munka. Az ilyen barátokért meg pláne nem kár, hogy senki nem figyelmeztetett, még azt is végignézték hogy hozzámentél egy ilyen emberhez. Jobb lesz neked új barátokkal egy új helyen.
2014. szept. 6. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is voltam így, két évig csalt meg a legjobb barátnőmmel (legalábbis azt hittem róla), mindenki tudott róla, de senki sem szólt. Sajnos nagyon nehéz lesz végigcsinálni, főleg lelkileg. De szerintem is örülj annak, hogy nem született közös babátok.

Ha túl leszel rajta, nagyon nehéz lesz újra megbízni bárkiben, talán nem is tudsz majd...

Ha lezárult a válás és talpra tudsz állni,sokkal jobban érzed majd magad, lesznek új barátaid!!!! Fel a fejjel, nem dől össze a világ (csak benned egy időre...), szépen szedd össze magad, csinálj olyat, ami örömet okoz!

Minden rendben lesz, csak egy kicsit kell erősnek lenni!!!!

2014. szept. 9. 14:51
 14/18 anonim ***** válasza:
A pasik 98%-a csalfa, ez jusson az eszedbe! Tehat nem a te hibad! A masik varos jo otlet, nekem is ugy sikerult uj eletet kezdenem....aztan masik orszagban, amikor a kovetkezo is megszivatott.
2014. nov. 21. 08:42
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
Talán azért csalfa a 98%, mert ha megszerzitek a pasit, utána már nem foglalkoztok vele. Egy kapcsolatért tenni is kell... Nem találkoztam még olyan nővel akiben 4-5 év után is úgy lobogott volna a tűz mint az elején...
2014. nov. 21. 08:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Azt vettem észre hogy azokat csaljàtok meg akik megtesznek mindent értetek, magukért, a kapcsolatért, olyanokkal, akik megcsalnak titeket, szivatnak, hisztiznek.

Én sose hagytam el magam, söt...Mégis többnyire megszivtam, és szivom a mai napig. és nem csak rolam van szo, rengeteg példàt làtok, màskülönben nem mondanàm ezt!

2014. nov. 21. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi a férjemmel lassan 4 éve vagyunk együtt, én még ugyanugy szeretném ha hagynà, de nem, hiàba ég bennem a tüz, ha eltolja a kezem, és csak pislog ha az ölébe ülök egy vadito szerkoban:D Nem becsülitek meg azt a nöt, akinek Ti vagytok a legfontosabbak....
2014. nov. 21. 13:42
 18/18 anonim ***** válasza:

#17 Ez sajnos igaz a nőkre is.

Nekem a feleségem olyan, mit a te férjed. Olyan szinten elutasító, és hideg, fadarab, hogy már annyira lerombolta az önbizalmam, hogy nem is vágyom a szexre, ha már muszáj, akkor meg gyomoridegem van, és inkább lemondok róla.

Ha most az ölembe ülnél, ahogy írtad, akkor maximum dühöt éreznék, hogy nem tudnék mit kezdeni veled. De 5 évvel ezelőtt... :-)

Én meg is csaltam a feleségem, de csak azért, mert nem hagyott más lehetőséget nekem. És láss csodát, semmit nem vett észre az egészből.

2014. dec. 14. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!