Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok házas, megtudtam hogy a férjem többször megcsalt az évek alatt, amiről az egész baráti körünk tudott. Hogyan tudnék ebből felállni?
Se férj, se barátok akikre támaszkodhatnék. Hogyan fogom így végigcsinálni a válást?
Arra is gondoltam, hogy elköltözök egy másik városba és mindenkivel megszakítom a kapcsolatot.
Én is voltam így, két évig csalt meg a legjobb barátnőmmel (legalábbis azt hittem róla), mindenki tudott róla, de senki sem szólt. Sajnos nagyon nehéz lesz végigcsinálni, főleg lelkileg. De szerintem is örülj annak, hogy nem született közös babátok.
Ha túl leszel rajta, nagyon nehéz lesz újra megbízni bárkiben, talán nem is tudsz majd...
Ha lezárult a válás és talpra tudsz állni,sokkal jobban érzed majd magad, lesznek új barátaid!!!! Fel a fejjel, nem dől össze a világ (csak benned egy időre...), szépen szedd össze magad, csinálj olyat, ami örömet okoz!
Minden rendben lesz, csak egy kicsit kell erősnek lenni!!!!
Azt vettem észre hogy azokat csaljàtok meg akik megtesznek mindent értetek, magukért, a kapcsolatért, olyanokkal, akik megcsalnak titeket, szivatnak, hisztiznek.
Én sose hagytam el magam, söt...Mégis többnyire megszivtam, és szivom a mai napig. és nem csak rolam van szo, rengeteg példàt làtok, màskülönben nem mondanàm ezt!
#17 Ez sajnos igaz a nőkre is.
Nekem a feleségem olyan, mit a te férjed. Olyan szinten elutasító, és hideg, fadarab, hogy már annyira lerombolta az önbizalmam, hogy nem is vágyom a szexre, ha már muszáj, akkor meg gyomoridegem van, és inkább lemondok róla.
Ha most az ölembe ülnél, ahogy írtad, akkor maximum dühöt éreznék, hogy nem tudnék mit kezdeni veled. De 5 évvel ezelőtt... :-)
Én meg is csaltam a feleségem, de csak azért, mert nem hagyott más lehetőséget nekem. És láss csodát, semmit nem vett észre az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!