Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogos a kollégáim felháborodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kollégáim felháborodása, tényleg nem kellene a férjem mellett lennem ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A férjemet megműtik december közepén. Ez már 2-3 hónapja kiderült, akkor kivettem 4 nap szabadságot (kedden megbeszélés az altatóorvossal és a sebésszel, szerdán lesz a műtét aztán a csüt-péntek). Azóta egy kolléga felmondott egy másik pedig terhes lesz, így ketten kiestek.

A kollégáim szerint nem fair, hogy én ennek ellenére a férjemmel akarok lenni. Szerintük felesleges ennyi napot kivennem, mert felnőtt ember, tud beszélni az orvosokkal, a műtét sikere nem azon múlik hogy ott ülök-e a folyosón, aztán meg úgyis csak feküdni fog. Annyira meg csak jóllesz, hogy kimegy és megmelegíti magának az ebédet. Ha meg nem, így járt.

Én ragaszkodok ehhez a 4 naphoz, a férjem mellett szeretnék lenni.

Igazuk van a kollégáimnak?

2014. nov. 13. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
92%

Urak, rossz a gondolatmenet.

Itt nem arról van szó, hogy a kérdező férje nyámnyila-e, mert szeretné, hogy a kérdező mellette legyen. Nem is arról, hogy a kérdező szerint a férje nem tudná ellátni magát.

Még egyszer: a főnök elengedte. Ha ebben a 4 napban ételt oszt a Blahán, vagy éppen elutazik Csuvasföldre, ahhoz sincs a kedves kollégáknak semmi köze.

A kollégáknak az a dolga, hogy tudásukhoz és képességeikhez mérten a lehető legjobban ellássák a feladataikat, a cég operatív tevékenységébe ne szóljanak már bele. Nem az ő dolguk sem a munkafolyamatok szervezése, sem az erőforrás-menedzsment.

2014. nov. 13. 23:10
 62/65 anonim ***** válasza:
60%
Ha 4 napig a kanapén szeretnél feküdni a Tv előtt se lenne hozzá semmi köze a munkatársaidnak. Gusztustalan.
2014. nov. 14. 10:03
 63/65 Bence_ ***** válasza:
Empátia?
2014. nov. 14. 11:09
 64/65 anonim ***** válasza:
81%
Velünk is megtörtént hasonló eset. A férjemnek műtötték a lábát. A főnökömtől kértem 1 hét szabadságot, mire azt mondta hogy maximum 1 nap mert szüksége van rám. Rögtön mondtam, hogy rendben de akkor én itt helyben felmondok, szépen kimentem az irodából és az aznapi munkámat befejezve, összeszedtem a cuccom, mikor indultam volna haza a főnök megállított, hogy jobbulást a férjemnek és 1 hét szabadság után vár vissza a munkába. A többiek azon voltak kiakadva, hogy egy műtét miatt ott hagytam volna az állásomat.
2014. nov. 15. 23:14
 65/65 anonim ***** válasza:
#64, gratulálok, helyesen döntöttél.
2014. nov. 15. 23:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!