Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lebukik, hogy a felesége/ férje mellett más is van az életében, az hogy bukott le?
A szerető élettársa küldött egy emailt,amiben a tárgy a férjem neve volt.De nem volt üzenet,üres volt.Valahogy rossz érzésem támadt, holott egyátalán nem feltételeztem a férjemről, hogy félre lépne...
Kinyomoztam az illető telszámát,és nagy nehezen elmondta,hogy a párjaink találkozgatnak.A férjem abban a közeli városban dolgozott,ahol ők laktak, már régebbtől ismerték egymást,sőt mindketten lejárogattak a férjemhez,mikor szolgálatban volt ,beszélgetni.
Maga a viszony pár hétig tartott,vagyis akkor találkozgattak, mikor a férjem dolgozott, 24 órás szolgálatban.
Mi lett?balhét csináltam, elzavartam, külön voltunk egy ideig, de aztán megbeszéltük,és adtam neki 1 esélyt.
Ennek 4 éve, eddig nem bántam meg,lekopogom...:)
Tudom, ritkaság, de a mi sztorink jól végződött,bár évekig tartott feldolgozni,de bizonyított.....
Találkoztam az utcán az anyukájával, és meglepődve kérdezte, hogy: Hát a fia?
Én meg úgy tudtam, hogy az otthon lakó tesójával van.
Tele volt a közös ágyunk fekete hajszálakkal.
Én szőke vagyok.
:)
Az első vagyok.Nem tudom,az én válaszom miért nem 100% os,mi nem felel meg benne?
Az, hogy együtt maradtunk??,nem váltunk el, holott itt a GYK-n csak ez a az elfogadott???
Leírtam életem legkellemetlenebb időszakát, mivel ez anonim oldal....bocsi, hiba volt.
Köszi a lepontozást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!