Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott már a férjed/élettársad/feleséged vagy a párod? Miben? Sokszor? Hogyan bukott le? Apróbb vagy nagyobb kaliberű volt a hazugság?
Nem!
Épp ezért a férjem. Őszinték vagyunk egymáshoz,és bízunk egymásban. Szerintem ez az egyik alapja egy normális kapcsolatnak!
Egyszer azt mondta, hogy nem volt a boltban, amit kértem. Később kiderült, hogy lefelejtette a listáról.
Ennél komolyabb dologban még nem hazudott.
Az átlag minden napos hazugságok zöme nem derül ki.
Valóban mindenki hazudik kisebb nagyobb dolgokban, de ezt normális esetben nem rossz szándékból teszi hanem udvariasságból, konfliktus kerülésből vagy éppen empátiából.
Ne feledd két fajta ember van: az egyik őszinte, a másiknak meg vannak barátai. :)
7: Nekem csak egy kizáró ok van arra, hogy valaki a barátom legyen: ha udvariasságnak, empátiának tekinti a hazugságot, és ha pozitívumnak tartja a konfliktuskerülést.
Ha nekem konfliktusom van valakivel, akkor az a konfliktus vízválasztó: ha megoldjuk, rendbejön a kapcsolat. Ha nem oldjuk meg: akadálya a további kapcsolattartásnak. Ennyit arról, hogy mire jó a konfliktuskerülés. Csak szítja a konfliktust.
Neked nem vagyok a barátod.
Mindenki hazudik.
Próbálj csak őszinte lenni, vége is a kapcsolatodnak.
Sajnos igen,és ez nem egyszeri eset volt.Számomra fontos dologban ráadásul,abban konkrétan,hogy merre jár.Ami azért egy fajsúlyos dolog a legtöbb embernél,pláne,hogy nem számonkértem,csupán érdeklődtem felőle,mert éppen nem lehettünk együtt,és felhívtam.Nagyon rosszul esett.Persze azért felmerült az én felelősségem is,mert bennem is van hiba,számára folytogató volt a szeretetem.Amiben van realistás,rövid volt az a bizonyos póráz.Szóval ebben az esetben szerintem mindkettőnk hibája volt a dolgok idáig fajulása.
Mindenestre nehéz volt és nehéz is kiheverni ezt a nem túl őszinte magatartást,természetesen a kapcsolatunk sem úgy működik mindig,ahogy kellene.Sok bennem a kérdőjel,megéri-e együttmaradni.Erős a szerelmem,csak ez talán hosszútávon kevés lesz.Majd meglátjuk,mi lesz,én küzdök a problémák ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!