Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hazudott már a férjed/élettárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott már a férjed/élettársad/feleséged vagy a párod? Miben? Sokszor? Hogyan bukott le? Apróbb vagy nagyobb kaliberű volt a hazugság?

Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 23:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Megint egy teljesen értelmetlen kérdés. Mindenki hazudik.

Légy őszinte magadhoz kérdező, számold össze egy nap, hogy hány alkalommal nem mondasz igazat.

2014. jún. 11. 07:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Őt nagyon becsületesen nevelték. Soha nem hazudott nekem, és vele én is őszinte merek lenni.
2014. jún. 11. 08:03
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

Ez attól függ, miben hazudik!

Ha pl. kövér vagy, és kérdezed tőle, valóban kövér vagy-e, szerinted mit fog válaszolni?

Igen, drágám, kövér vagy (és megsértődsz).

Nem, drágám, nem vagy kövér (és akkor meg ő hazudik).

Ez teljesen attól függ, hogy MIBEN hazudik valaki. Amúgy meg van különbség hazugság és apró kis füllentések között, és egy helyes lelkiismeretű ember tudja, mi a különbség.

2014. jún. 11. 08:34
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Én minden nap hazudok neki. Mikor munka közben felhív és beszélünk kérdezi reggeliztem/ebédeltem e már azt mondom igen(pedig nem), mert kiakad , elküld enni mert nem egészséges blablabla. Szerencsére nálunk ez a legnagyobb hazugság
2014. jún. 11. 13:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Hazudni nem hazudott még nekem a párom - vagy nem bukott le :D.

Inkább olyanjai voltak, hogy fontosabb dolgokban ígérgetett felelőtlenül, aztán teljesen elfelejtette, de amióta ezeket megbeszéltük, azóta nincs ilyen. Főleg pénzügyben voltak - azt tudni kell rólam, hogy egyetemista vagyok szar órarenddel, nem fizetős gyakorlattal, kevés pénz jön házhoz. Van, hogy úgy kell kicentiznem, hogy mindenre jusson pénz. Hajlamos volt akkor megígérni, amikor látta, hogy szar a helyzetem, hogy amikor nyaralni megyünk (4-5 nap Balaton saját tulajdonú nyaralóval) vagy egy-egy napra országon belül,hogy ne aggódjak, mindent fizet, ezt persze azután, hogy többször felajánlom, hogy nem kell, nem akarom magam eltartatni stb. Aztán a nyaralás előtt 1 hónappal meg szól nekem, hogy mennyi pénzt gyűjtsek össze tételesen... ha szólt volna, hogy bocs, mégsem úgy állok anyagilag, akkor jobban megértettem volna, de így, hogy ennyire letojta azt, hogy mit ígért (vagy olyan horderejű volt, hogy elfelejtette máris...). Főleg hogy erre számítottam, és volt más dolog is, amire kellett a pénz, és nem gondolva erre a "pálfordulásra", azokra is költöttem... és amikor másodszor is előfordult a dolog, akkor mondtam, hogy na most üljünk le és beszéljük meg, mert ez így nem megy. Azóta nincs ilyen szerencsére.

2014. jún. 11. 13:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Füllentett már. De nem nevezném ezeket hazugságnak, hiszen apróságok voltak...
2014. jún. 11. 14:01
 17/18 Kései Sirató ***** válasza:
Igen, hazudott, de az én érdekemben. Azt mondta, nyugi, nincs ott semmi, amikor egy sikló volt a közelemben, ha megmondta volna az igazat, elájulok, annyira félek tőle.
2014. jún. 11. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Én muszáj vagyok hazudni, mert nem vagyok dagadt ribi, úgyhogy meg kell játszanom:( tudom hogy a pasiknak ez kell.

Ő abban hazudott, hogy pörgős pasinak állított be magát, holott olyannyira nem az, hogy szilveszterkor sem tudtam elrángatni szórakozni. Úgyhogy lesz más aki elvisz:)

2015. jan. 1. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!