Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a nagyobb bűn egy házasságban:a megcsalás vagy egy kémprogram feltelepítése a számítógépre?
A barátomnak segítettem felrakni a számítógépükre egy keylockert,mert ő nem egy PC guru ,de megkért,mert olyan furcsa lett a kis felesége az utóbbi hetekben.Egy heti megfigyelés után kiderítette a feleségéről,akinek ő volt az első az életében,hogy már pár éve lefeküdt az autószerelőjükkel,a szomszéddal is kavart és most terhes a kollégájától,akivel még csak pár hete melegedhetett össze.Természetesen mindegyikükkel tartja még a kapcsolatot,ezért derült ki a levelezéséből.
A barátom teljesen padlón van,a válásról beszél csak és arról,hogy talán vele próbálta volna felneveltetni a gyereket a 28 éves kis felesége,ha ez nem derül ki,mert nekik még nincs gyerekük.
A legfurcsább számomra az,hogy nagyon sok ember jobban elítéli őt az egy heti megfigyelésért,mint a feleségét a megcsalásokért.Akkora bűn lenne a bizonyíték szerzés ,ha érzi az ember,hogy valami furcsa?
Volt egy gyanúja. Erős gyanúnál szerintem nagyon is jogos a progi felrakása, én is megcsinálnám, mert nő létemre értek ezekhez is.
Ugyanakkor aki ezen felháborodik, annak lehet vaj van a füle mögött...
Kezdjük ott, hogy nekünk minden jelszavunk el van tárolva a böngészőben, vagy alapból tudjuk egymásét. Bármikor beléphetnénk a másik levelezésébe, facebookjába, de mégsem tesszük. A lehetőség viszont adott mindkét részről, pontosan azért, mert nincs takargatnivalónk.
Szerintem a hűtlenség nagyobb bűn, és ha kiderült volna, hogy tiszta a felesége, akkor lenne nagy bűn a kamerás megfigyelés.
Részvétem!
statisztikák szerint minden 5. gyereket nem a vérszerinti apja nevel...és többségük nem is tud róla. :D
Én is megcsináltam ezt és én is jól rájöttem,hogy miket levelezget sexpartner kereső oldalakon.
Mondjuk úgy,hogy mindenem lehetsz,csak ellenségem ne XD
Én is regisztráltam kamu fotóval...stb. Beszélgettünk, még el is mondta,hogy mi a baja a kapcsolatával -derék ember ez,meg kell hagyni- aztán a végén randit beszéltünk meg. a hülye gyökér el is jött. Értelmes, csendes embernek ismernek...de amit a keletiben alakítottam azon a napon este 9kor,ahhoz képest a maónikasó kutyapikulája volt XD
Nem itélem el a haverod. Az még nagyobb szégyen,hogy képes lett volna a puját a csávóval felneveltetni, ennek a ribizlinek semmi se szent. phfúúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!