Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás volt a nagyobb hiba, vagy az, hogy bevallottam?
Azt is megígérted, hogy nem lépsz félre!
Most már késő bánat...
Meg is erdemled hogy tonkremenj... Te is azok a nok koze tartozol akik miatt a normalisakat megbelyegzik...
Szegeny ferjed egy ilyen not turt meg maga mellett...
nem kellett volna elmondanod, főképp nem ilyen betegség alatt...
hogy lehetett ennyi eszed?
Egyik sem. Az volt a legnagyobb "bűnöd", hogy nem beszélgettél a férjeddel, és ez a bűn valószínűleg közös. Az elhízás elején kellett volna elmenni orvoshoz.
Én nem ítéllek el, mert hibáztál (én a félrelépést nem tartom bűnnek, az kicsit erős fogalom ehhez), és külön becsüllek auárt, mert beláttad, és bocsánatot kértél. A többi a férjedet minősíti. Elhízik, mint egy disznó, nem megy időben orvoshoz, hagyja addig fajulni a dolgokat, amíg kínodban megcsalod, te bocsánatot kérsz, megalázkodsz előtte, de ő nem enged és játssza az erős legényt. Ne nem. Ezt már nem szabad! Ez nem a viktoriánus kor!
A magyar társadalom butaságára jelemző az - sokminden más mellett -, hogy a fériank szinte mindent megenged, amit a nőnek nem.
Emeld magasra a fejed, és tegyél a bunkó férjedre.Válj el, és keress olyan embert, aki méltó társad lehet. Egy kapcsolat mindig két emberen múlik: nem csak a te hibád a megcsalás, hanem a férjedé is, aki HAGYTA, hogy ez történjen.
Nem mentél te tönkre, nyugi. Csak kaptál egy lehetőséget életed romjaiból egy új életet felépíteni.
A 8-as mindent leírt, amit mondani akartam... Nem voltál sem felszínes, sem önző, és ne is beszéld ezt be magadnak (azért, mert a férjed beteg, ne legyen bűntudatod, mert az végképp nem a te hibád!). A férjed, ha adott volna magára, és foglalkozott volna veled, már rég elment volna orvoshoz, és ez a dolog korábban kiderül.
"Ő mindig szeretett, de nem vettem észre" - ezt a férjed mondta, igaz? Persze, hogy nem vetted észre, honnan vetted volna észre, ha egyszer nem mutatta ki, ha annyit se adott a szavadra, hogy a testsúlyával foglalkozzon?
Nem mentél tönkre, lépj tovább, és találj valakit, aki úgy szeret, hogy azt észre is lehet venni.
Hat szerintem meg a te hibád :)
miert is lenne másé? Talan egy házasságban a felek tudnak oszinten beszélni, olyanról is, hogy az egyik elhízott es orvoshoz kene menni. Elképesztő hogy ilyen 'parok' eljutnak a hazassagig. Én orulok hogy a ferjednek volt annyi esze hogy beadta a válópert, legalabb neki van tartása kettőtök közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!