Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire szörnyű a helyzet? Ennyire általános a megcsalás?
Sziasztok!
Olvasgatom az itteni kérdéseket, és állandóan azt látom, hogy szinte minden házasságban csal valamelyik fél. Sajnos ismerősi körben is nem egy házasság ment már tönkre emiatt.
Tudom, hogy ez egy olyan dolog, amivel csak idegesítem magam, de ilyenkor akaratlanul is felmerül bennem az, hogy mi van, ha az én házasságomra is ez vár? Szeretjük egymást a férjemmel, nem tudnám elképzelni sem magamról, sem róla, hogy félrelépünk, de gondolom sokan vannak így vele, és mégis bekövetkezett már nem egy párnál ez.
A férjemnek is felvázoltam már az aggályaimat, de szerinte azért nem ez az általános, és nem kellene ilyeneken filóznom (amiben igaza is van).
Valóban ez lenne az általános? Ennyire ritka, hogy valaki élete végéig hűséges tudjon maradni ahhoz az emberhez, akit maga mellé választott?
Kicsit elkeserítő ebbe belegondolni. Nektek is hasonló tapasztalataitok vannak? Hogy látjátok?
Ide gondolom akkor ír valaki ha baja van, tehát ebből messzemenő következtetéseket nem kell levonni.
Az én környezetemben egyáltalán nem általános, sőt sok hosszútávú boldog kapcsolatot látok (10-20 éves házasságok).
"Olvasgatom az itteni kérdéseket, és állandóan azt látom, hogy szinte minden házasságban csal valamelyik fél."
A mérleg persze, hogy kibillen, hiszen akiknek rendben van a házassága, azok nem tesznek fel kérdéseket. :-)
Biztosan sokan félrelépnek, nem azt mondom, hogy nem. De az emberek többsége azt sem tudja, mi az igazi szeretet (én sem). Szóval könnyen csalnak.
Ha viszont ti úgy érzitek, hogy tényleg kialakult köztetek az a bizonyos kötelék, akkor szerintem nincs mitől félnetek.
Ebbe nem gondoltam bele, de igazatok van, ide nem ír, akinek problémája van.:)
Örülök, hogy van ellenpélda is, és hogy azért úgy látjátok, kicsit pozitívabb a helyzet mint gondolom.:) Köszönöm!
"Ebbe nem gondoltam bele, de igazatok van, ide nem ír, akinek problémája van.:) "
Ez az egyik dolog, ami miatt nem érdemes elkeseredni. A másik, hogy azért itt slágertémák vannak, egy elkezdi és akkor napokig mindenki ugyanazt kérdezi, tehát tízből kilenc kérdés kamu, amit valaki más kérdése ihletett (sajnos "jópont" jár kérdéskiírásért, amúgy nem lenne ez.) Ha megnézed, harmadik napja az eljegyzés a téma, azelőtt pár napig a "15 évesen terhes vagyok" még azelőtt a "nem segít a párom a házimunkában"... nehogy komolyan vedd az itteni megcsalós kérdések sokaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!