Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez olyan ló nincs jó lesz a szamár is helyzet?
A barátomnak van egy barátja, aki lány. Nem sokat beszélgetnek azt is csak neten keresztül (legalábbis tudomásom szerint). Ezzel nem is lenne baj, csakhogy a lány nemrég egy olyan üzenetet írt neki, hogy az jött le belőle nem közömbös neki a barátom. Amikor megkértem, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a lányal, hiszen ugysem sokat beszélnek és engem zavar, hogy szerintem akar tőle valamit, a barátom majdnem engem dobott ki mert ilyet kérek. Ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy amikor régebben nekem volt egy fiú barátom vele nem beszélhettem mert a pasim egyből kiakadt....
Szóval a barátomnak fontossabb szerintetek ez a lány, mint én? Már több, mint egy éve együt vagyunk és kicsit meglepett ez, hogy inkább velem szakít minthogy abbahagyja a beszélgetést a csajjal... És folyton azzal kábít, hogy a lánynak már 5 éve van pasija (kezdjük ott, hogy manapság ez eggyeseknek nem akadály, másrészt egy 20 éves lány 5 éves kapcsolat után lehet vmi újra vágyik, nem?) Tehát szerintetek mit csináljak????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!