Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez olyan ló nincs jó lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez olyan ló nincs jó lesz a szamár is helyzet?

Figyelt kérdés

A barátomnak van egy barátja, aki lány. Nem sokat beszélgetnek azt is csak neten keresztül (legalábbis tudomásom szerint). Ezzel nem is lenne baj, csakhogy a lány nemrég egy olyan üzenetet írt neki, hogy az jött le belőle nem közömbös neki a barátom. Amikor megkértem, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a lányal, hiszen ugysem sokat beszélnek és engem zavar, hogy szerintem akar tőle valamit, a barátom majdnem engem dobott ki mert ilyet kérek. Ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy amikor régebben nekem volt egy fiú barátom vele nem beszélhettem mert a pasim egyből kiakadt....

Szóval a barátomnak fontossabb szerintetek ez a lány, mint én? Már több, mint egy éve együt vagyunk és kicsit meglepett ez, hogy inkább velem szakít minthogy abbahagyja a beszélgetést a csajjal... És folyton azzal kábít, hogy a lánynak már 5 éve van pasija (kezdjük ott, hogy manapság ez eggyeseknek nem akadály, másrészt egy 20 éves lány 5 éves kapcsolat után lehet vmi újra vágyik, nem?) Tehát szerintetek mit csináljak????

2012. jan. 31. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Sajna a mai lányok nagy része ilyen. Tényleg nem érdekli őket az, ha a másik félnek van valakije. És hát igen 15 évesen összejött valakivel, és lehet, hogy rájött, hogy szabadságot akar, hogy még élnie kell(a napokban ezért dobott a barátom :( ) És ha a barátod így reagál..igazából én sem tudom, hogy mit jelent. Mert nekem is volt egy csaj aki nagyon idegesített, és a barátom szó szerint leosztott, hogy nehogy kitöröljem a számát, mert, hogy miért nem bízok meg benne meg ilyesmi. Ezt vele kell megbeszélned...
2012. jan. 31. 15:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy meg kellene beszélnem vele, de attól félek, hogy abból túl durva veszekedés lenne és annak szakítás lenne a vége:( Én szeretem őt, bár vannak nehéz napjaink, mint miden kapcsoltaban....
2012. jan. 31. 15:23
 3/5 anonim válasza:
100%
ugyanez volt a szitu velem is.. a baratomnak volt egy csaj baratja, akivel akart is járni, amig nem volt velem egyutt.. és most h osszejottunk, a csaj elkezdte piszkalni a pasimat, hogy szakitson velem... mondtam egy parszor, h engem ez zavar.. de egyszer olyat irt neki, amit a baratom elkuldott nekem, h azzal betelt a pohar... mondtam a baratomnak, h ezzel nagyon felidegesitett, es nem akartam neki hinni, h biztos h csak engem akar, szoval lekoptatta a csajt, azota mar nem is beszelnek..
2012. jan. 31. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha egy ilyen eredetű vitának szakítás lenne a vége az is csak azt bizonyítaná, hogy tényleg már más kell a pasidnak! Akkor meg meg sem érdemelt...:/
2012. jan. 31. 15:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :)
2012. jan. 31. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!