Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon elfajult a "barátommal"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elfajult a "barátommal" a helyzet. Micsináljak?

Figyelt kérdés

úgy beszél velem már, mint egy utolsó csótánnyal(nagyon keményen káromkodik), ha neki nem tetszik valami egyből, sőt már akkor is , mikor probáljuk megbeszélni a dolgokat. Fizikailag is már egyre többször bánt, igaz nem nagyon, de akkor se kellemes. Azt mondja, hogy ő nem hibás egyáltalán, és ha nem az van, ahogy ő akarja, akkor vége, takarodjak, leszar,tőle felis akaszthatom magam. De közbe azt mondja szeret, csak elege van már.

Amúgy olyan kis dolgokon borul ki, hogyha telefonálok a barátnőmmel, vagy kimegyek wcre, vagynem irok vissza neki emailt hamar...

Én próbálom menteni a kapcsolatunkat, de nem tudom, hogy elbirom e tovább viselni őt, meg amilyen velem, mert egyre durvább...

normális válaszokat kérek,mert ez számomra elég komoly dolog.

17/L

2012. jan. 20. 18:04
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
17%
ez normális, a nőknek ez jön be, ezért nem szakítottál még vele
2012. jan. 20. 18:05
 2/34 anonim ***** válasza:
93%

Tedd már ki a francba!

Most mit vársz?

Istenem!

Ha kezet emel rád,akkor tényleg szerethet.

Meg csúnyán beszél veled?

Mit vársz tőle?

Egy utolsó bunkó paraszt!

Azt mondja neked felőle fel is akaszthatod magad,te meg még vele vagy???

Ha ilyen buta vagy meg is érdemled!

2012. jan. 20. 18:07
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne eszed akkor már ahogy írtad rájöhettél volna hogy SZAKÍTANI kell vele -.-"
2012. jan. 20. 18:08
 4/34 A kérdező kommentje:

nem, egyáltalán nem jön be.

mondom, kikészülök tőle.

nemilyen barátot szeretnék magamnak, csak sajnos ha szakitunk, akkor is minden nap ott van...

és azt mondod az normális, hogy így viselkedik?:S

2012. jan. 20. 18:08
 5/34 A kérdező kommentje:

nem vagyok buta.

csak kicsit komplikáltabb a helyzet a kelleténél, csak azt most nem irtam le aszövegbe...

2012. jan. 20. 18:09
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az a normális, hogy eltűröd és ennek ellenére is vonzódsz hozzá. Másképp már rég kitetted volna a szűrét.
2012. jan. 20. 18:10
 7/34 anonim ***** válasza:
Akkor ha így viselkedik veled, miért nem hagyod el? Arra vársz, hogy úgy összeverjen, hogy a kórházban kötsz ki? Ha annyira komplikált a helyzet, írd le légyszi, hátha könnyebben tudnánk tanácsot adni. Én a helyedben régen otthagytam volna.
2012. jan. 20. 18:13
 8/34 anonim ***** válasza:
68%
Valamennyire biztos imponál neked a viselkedése:P Különben már nem lennél vele együtt. De vannak lányok, akiknek ez jön be, ha kesztyűs kézzel bánnak velük:D
2012. jan. 20. 18:15
 9/34 A kérdező kommentje:

Hát jó.

Szóval.nem tdom már így szeretni, legszivesebben már otthagynám, csak az osztálytársam.:((

de csak jövőig, de addig van fél év még. de tudom, hogy végig szekálna fél évig, mert már volt rá példa, mikor "szakítottunk"-összevezstünk nagyon.

tudom, hogy szakítani kéne, és nem is tudom már igy őt szeretni, egy normális kapcsolatra vágyom, ahol tisztelnek, és nem bánnak igy velem.

De nemtudom, hogy mit kéne tennem, hogy végre befejeződjön ez a rémálom. mert már az.

2012. jan. 20. 18:17
 10/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam üzenetet, ha gondolod akkor válaszolj.

2012. jan. 20. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!