Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elfajult a "barátommal" a helyzet. Micsináljak?
úgy beszél velem már, mint egy utolsó csótánnyal(nagyon keményen káromkodik), ha neki nem tetszik valami egyből, sőt már akkor is , mikor probáljuk megbeszélni a dolgokat. Fizikailag is már egyre többször bánt, igaz nem nagyon, de akkor se kellemes. Azt mondja, hogy ő nem hibás egyáltalán, és ha nem az van, ahogy ő akarja, akkor vége, takarodjak, leszar,tőle felis akaszthatom magam. De közbe azt mondja szeret, csak elege van már.
Amúgy olyan kis dolgokon borul ki, hogyha telefonálok a barátnőmmel, vagy kimegyek wcre, vagynem irok vissza neki emailt hamar...
Én próbálom menteni a kapcsolatunkat, de nem tudom, hogy elbirom e tovább viselni őt, meg amilyen velem, mert egyre durvább...
normális válaszokat kérek,mert ez számomra elég komoly dolog.
17/L
:)) remélemhogy lesz hamar egy rendes fiú már végre...:):(
am. neem nem vagyok, szeretem magam , inkább csak...belekerültem egy nehéz helyzetbe..:/
Azért ennek biztos volt előzménye. Nem szabadott volna hagynod, hogy eddig fajuljon. A múlttal viszont már kár foglalkozni...
Lesz, ettől a mostanitól csak rendesebb lehet:D Viccet félre téve... A mostanival szakíts és felejtsd el örökre. Aztán ismerkedj össze egy normális fiúval:) Majd meglátod, hogy milyen az, amikor VALÓBAN szeret téged valaki:) Az ilyen meg maradjon örökre egyedül... Nagyon nem szeretem az ilyen kis görényeket.
ja:S:(
remélem:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!