Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon elfajult a "barátommal"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elfajult a "barátommal" a helyzet. Micsináljak?

Figyelt kérdés

úgy beszél velem már, mint egy utolsó csótánnyal(nagyon keményen káromkodik), ha neki nem tetszik valami egyből, sőt már akkor is , mikor probáljuk megbeszélni a dolgokat. Fizikailag is már egyre többször bánt, igaz nem nagyon, de akkor se kellemes. Azt mondja, hogy ő nem hibás egyáltalán, és ha nem az van, ahogy ő akarja, akkor vége, takarodjak, leszar,tőle felis akaszthatom magam. De közbe azt mondja szeret, csak elege van már.

Amúgy olyan kis dolgokon borul ki, hogyha telefonálok a barátnőmmel, vagy kimegyek wcre, vagynem irok vissza neki emailt hamar...

Én próbálom menteni a kapcsolatunkat, de nem tudom, hogy elbirom e tovább viselni őt, meg amilyen velem, mert egyre durvább...

normális válaszokat kérek,mert ez számomra elég komoly dolog.

17/L

2012. jan. 20. 18:04
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

:)

:(

áh ő semmitől nem áll le.

szakítás lesz belőle , de ez a fél év az akkor nagyon kemény lesz nekem...:(

2012. jan. 20. 18:29
 22/34 anonim ***** válasza:

Ja, hogy az osztálytársad? Pfff:)) egy év múlva ha elmész egyetemre azt sem fogod tudni, hogy ki volt. Ne légy buta! Hidd el nekem hogy a gimis szerelem is pont ugyanolyan, mint az általános iskolás...igen pont olyan gyermeteg és röhejes az idő távlatából, fogod szgyelni magad, hogy nem volt merszed kirakni a szűrét valami ócska agressziv baromnak. Annyiszor lesz olyan pillanat az életedben, amikor egyedül otthon azon fogsz agyalni még sok év távlatából is, hogy mennyire el kellett volna küldd a búsba. Ne hezitálj s szedd össze magad. Én negyedik éve vagyok csoporttárs azzal a fiúval, akivel elsőéven jártam az egyetemen, minden nap látom és minden nap büszke vagyok hogy 3 évvel ezelőtt meg mertem mondani neki a magamét, és volt merszem otthagyni. Vegyél erőt magadon!

előző előtti kommentelő 23 L

2012. jan. 20. 18:30
 23/34 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy semmitől nem áll le. Híreszteld el, hogy bánt téged, hogy megütött már párszor... Hidd el, erre nagyon harapnak a férfiak. Az ilyen kis görényeket nagyon nem szeretjük. Úgyhogy hajrá! Hamar le lesz állítva! Pesti vagy?:)
2012. jan. 20. 18:35
 24/34 Macs1209 ***** válasza:

Egyszer úgy megver, hogy magadhoz nem térsz. Ezt

akarod megvárni?

Vannak olyan nők, akik szó szerint ígénylik a verést,

de szertintem te nem közéjük tartozol.

Találsz majd normálisat, menekülj a tanulásba, legalább

a suliba nem rontasz....

2012. jan. 20. 18:37
 25/34 A kérdező kommentje:

aha Pesti.

am. ááh nem egyetem, még csak 10.es vagyok, de elmegyek jövőre innen.neki nagyon nagy arca van, és nemhiszem, hogy a verekedés megoldana bármit is. akkor talán mégfeszültebb lenne a helyzet...

nemtudom... a jövő év ugymondmegvan oldva, szóval nyártol már fellélegezhetek, de ez a fél év...nemtudom hogy tudnám elviselhetővé tenni.

2012. jan. 20. 18:39
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen verekedésre gondoltam. De, ha mások megtudják, hogy milyen, biztos leállítják! Ha az én egyik haveromról kiderülne, hogy így bánik a lányokkal, biztos beszélnék vele... Undorító mocsok az ilyen. Te meg ne hagyd magad. Ebből csak ő jöhet ki rosszul, nem te. Abba meg ne gondolkodj, hogy szeret még téged. Teljesen egyértelmű, hogy nem. Akármit is fog mondani, hazudik. A szeretet teljesen más... Szakíts ezzel a tetűvel és keress magadnak egy normális/rendes srácot. Látni fogod a különbséget, hogy milyen az igazi szeretet:)
2012. jan. 20. 18:46
 27/34 A kérdező kommentje:

de pedig ő még az elején szeretett...:((

mindig azt hiszem, hogy lehet olyan mint rég...:(

sajnos sokan tudják, decsak 1-2 barátnőm van nagyon bepipulva rá, az osztály leszarja ugyanis eléggázaz osztályunk, meg asuliba se érdekli a többieket, még az se, ha nagyon megverne mindenki előtt ...de komolyan...

2012. jan. 20. 18:53
 28/34 Hanariko ***** válasza:

"takarodjak, leszar,tőle felis akaszthatom magam. De közbe azt mondja szeret, csak elege van már. "

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUUUUUUUSOOOOOM! Szerinted ez a szeretet? Elhiszed neki hogy szeret? Ez az ember utál téged, ahogy mondta: le se szar. ÉBREEEEDJ!

ezt akarod te megenteni? olvasd már el miket írsz! és ezt most a legnagyobb jó szándékkal írom, nem bunkón.

Ha ilyet mondanának nekem, nem vagyok harcias vagy agresszív típus, de én akasztanám fel őt.

2012. jan. 20. 18:56
 29/34 A kérdező kommentje:

:(

de akkor mit tegyek?

2012. jan. 20. 18:57
 30/34 anonim ***** válasza:
Az elején lehet, hogy szeretett. De én ezt, amit most művel veled, nem nevezném szeretetnek... Vagy szerinted ez így normális? Akit szeretünk, azzal így beszélünk, bántjuk, elhordjuk minden szemétnek, káromkodunk stb.? Ez egy gerinctelen 0 ember, aki érzelmileg zsarol téged és terrorban tart! Annyira meg ne legyél naiv, hogy azt hiszed, megváltozik. Ez nem fog megváltozni... Milyen emberekkel vagy te körülvéve? Szerintem fogalmad sincs róla, hogy milyen egy rendes srác. Eléggé idegesítő, hogy vannak normálisak, akiknek nincs barátnőjük és az ilyeneknek meg összejön. Szakíts vele! És keress egy rendes fiút, aki megbecsül és szeret!:) Aztán majd rájössz, hogy milyen egy boldog párkapcsolat...
2012. jan. 20. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!