Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elfajult a "barátommal" a helyzet. Micsináljak?
úgy beszél velem már, mint egy utolsó csótánnyal(nagyon keményen káromkodik), ha neki nem tetszik valami egyből, sőt már akkor is , mikor probáljuk megbeszélni a dolgokat. Fizikailag is már egyre többször bánt, igaz nem nagyon, de akkor se kellemes. Azt mondja, hogy ő nem hibás egyáltalán, és ha nem az van, ahogy ő akarja, akkor vége, takarodjak, leszar,tőle felis akaszthatom magam. De közbe azt mondja szeret, csak elege van már.
Amúgy olyan kis dolgokon borul ki, hogyha telefonálok a barátnőmmel, vagy kimegyek wcre, vagynem irok vissza neki emailt hamar...
Én próbálom menteni a kapcsolatunkat, de nem tudom, hogy elbirom e tovább viselni őt, meg amilyen velem, mert egyre durvább...
normális válaszokat kérek,mert ez számomra elég komoly dolog.
17/L
:)
:(
áh ő semmitől nem áll le.
szakítás lesz belőle , de ez a fél év az akkor nagyon kemény lesz nekem...:(
Ja, hogy az osztálytársad? Pfff:)) egy év múlva ha elmész egyetemre azt sem fogod tudni, hogy ki volt. Ne légy buta! Hidd el nekem hogy a gimis szerelem is pont ugyanolyan, mint az általános iskolás...igen pont olyan gyermeteg és röhejes az idő távlatából, fogod szgyelni magad, hogy nem volt merszed kirakni a szűrét valami ócska agressziv baromnak. Annyiszor lesz olyan pillanat az életedben, amikor egyedül otthon azon fogsz agyalni még sok év távlatából is, hogy mennyire el kellett volna küldd a búsba. Ne hezitálj s szedd össze magad. Én negyedik éve vagyok csoporttárs azzal a fiúval, akivel elsőéven jártam az egyetemen, minden nap látom és minden nap büszke vagyok hogy 3 évvel ezelőtt meg mertem mondani neki a magamét, és volt merszem otthagyni. Vegyél erőt magadon!
előző előtti kommentelő 23 L
Egyszer úgy megver, hogy magadhoz nem térsz. Ezt
akarod megvárni?
Vannak olyan nők, akik szó szerint ígénylik a verést,
de szertintem te nem közéjük tartozol.
Találsz majd normálisat, menekülj a tanulásba, legalább
a suliba nem rontasz....
aha Pesti.
am. ááh nem egyetem, még csak 10.es vagyok, de elmegyek jövőre innen.neki nagyon nagy arca van, és nemhiszem, hogy a verekedés megoldana bármit is. akkor talán mégfeszültebb lenne a helyzet...
nemtudom... a jövő év ugymondmegvan oldva, szóval nyártol már fellélegezhetek, de ez a fél év...nemtudom hogy tudnám elviselhetővé tenni.
de pedig ő még az elején szeretett...:((
mindig azt hiszem, hogy lehet olyan mint rég...:(
sajnos sokan tudják, decsak 1-2 barátnőm van nagyon bepipulva rá, az osztály leszarja ugyanis eléggázaz osztályunk, meg asuliba se érdekli a többieket, még az se, ha nagyon megverne mindenki előtt ...de komolyan...
"takarodjak, leszar,tőle felis akaszthatom magam. De közbe azt mondja szeret, csak elege van már. "
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUUUUUUUSOOOOOM! Szerinted ez a szeretet? Elhiszed neki hogy szeret? Ez az ember utál téged, ahogy mondta: le se szar. ÉBREEEEDJ!
ezt akarod te megenteni? olvasd már el miket írsz! és ezt most a legnagyobb jó szándékkal írom, nem bunkón.
Ha ilyet mondanának nekem, nem vagyok harcias vagy agresszív típus, de én akasztanám fel őt.
:(
de akkor mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!