Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elfajult a "barátommal" a helyzet. Micsináljak?
úgy beszél velem már, mint egy utolsó csótánnyal(nagyon keményen káromkodik), ha neki nem tetszik valami egyből, sőt már akkor is , mikor probáljuk megbeszélni a dolgokat. Fizikailag is már egyre többször bánt, igaz nem nagyon, de akkor se kellemes. Azt mondja, hogy ő nem hibás egyáltalán, és ha nem az van, ahogy ő akarja, akkor vége, takarodjak, leszar,tőle felis akaszthatom magam. De közbe azt mondja szeret, csak elege van már.
Amúgy olyan kis dolgokon borul ki, hogyha telefonálok a barátnőmmel, vagy kimegyek wcre, vagynem irok vissza neki emailt hamar...
Én próbálom menteni a kapcsolatunkat, de nem tudom, hogy elbirom e tovább viselni őt, meg amilyen velem, mert egyre durvább...
normális válaszokat kérek,mert ez számomra elég komoly dolog.
17/L
nem imponál, és ne fogd fel humorosnak.
Azthiszem már aszövegben lekellett volna irnom azt hogy akkor is csinálja tovább, ha szakítok, mert igy azt hiszitek, hogy nekem ez bejön, vagy hogy buta vagyok.
De nem!! Hát épp ezaz, hogy szenvedek tőle.
de vannak, csak ott van mellettem minden nap 2 méterre, és csinálja tovább...:(
tudom tudom. nem lehet, ez már veszve van.
de hát nemtudja moderálni magát...
a többiekkel nagggyon jófej, mikor rosszbavagyunk akkor főleg, mindenkivel nagyon kedves, diregt a folyosón vagy más helyeken viselkedik így, csnálja ezt.
Probálja elhitetni mindenkivel, hogy ő milyen menő, és jófej.(amugy pár hónapja a stílusa is 180 fokos fordulatot vett, és teljesen megváltozott mindenben. eddig is voltak jelek, de most komolyan más lett.)
mások is amugy sézrevették, a többiek is, csak hát ezeket ne mtudják róla, meg amugy se velük történik...
hanem velem.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!