Ha nincs ló, jó a szamár is helyzet áll fent nálunk?
Régóta az megy, hogy hol szakít velem kedvesem, hol kibékülünk. Tehát mondjuk 3 hétig minden oké, szakít velem, ilyenkor 5-6 nap után keressük egymást. Ő sms-ben, én személyesen.
Egy ismerősöm szerint ilyenkor amikor szakít velem, akkor más nőnél/nőknél próbálkozik, és mivel nem jön neki össze, kibékül velem.
Egyáltalán nem tudom ezt elképzelni a barátomról. Éretlen gondolkodású, és néha vannak meggondolatlan dolgai, de tudom hogy szeret.
Szerintetek?
Kíméljetek meg a "mi nem ismerjük a párodat" típusú válaszoktól. Köszi!
22 és 28.
Estig dolgozik, este meg otthon van.
Vannak "madárkák" akik elcsiripelik...:)
28 évesen már érettnek kellene lennie.
Szerintem is akkor másokkal próbálkozik. Ne legyél szamár. Ha ő is szeretne és nem csak egy pótlék lennél, akkor nem hagyogatna ott rendszeresen.
"Úgy szép az élet ha zajlik"
Ha szereted, a szívedre hallgass. Én úgy értelmezem a kérdésed, szeretitek egymást. A problémát majd kinövi a barátod.Mi ezt, hogy se veled, se nélküled, tizenöt év alatt nőttük ki.
Vacilálok, mert munkaidőben honnan tudhatnám mit csinál?
Mert oké, hogy este 8kor végez, hazamegy és otthon van.
De előtte?
Össze vagyok zavarodva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!