Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biszex lányok! Ti bevallottáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok! Ti bevallottátok a barátaitoknak mi a helyzet veletek? 20/L

Figyelt kérdés

Egy ideje tudom magamról hogy biszex vagyok, 1-2 évig próbáltam nem tudomást venni a dologról, hátha elmúlik, de sajnos nem így történt.:D Volt már hosszabb kapcsolatom fiúkkal, de sokszor csalódással végződött, mert elég nehezen köteleződök el, nem szeretem kiszolgáltatni magam..

Pár hónapja megismertem egy lányt, és beleszerettem, de persze kívülről nem mutatunk semmit, senkinek nem mertem elmondani, és néha úgy gondolom jobb lenne az egésznek véget vetnem.

2012. jan. 13. 11:46
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
+ még mielőtt valaki beszólna, nem divatból csinálom!!
2012. jan. 13. 11:47
 2/22 Macs1209 ***** válasza:
71%

Most ez lehet hülyén veszi ki magát, de ha a páromat sze-

retem, elfogadom olyannak. Ha vannak ilyen dolgai, hát

legyenek... Amíg más pasi nincs a képben, és érzem, hogy

szeret, addig nincs probléma :)

Én spec örülnék, ha őszinte lenne, és elmondaná.

2012. jan. 13. 11:48
 3/22 A kérdező kommentje:
Nincs fiú barátom mellette, én a közeli barátimnak nem merem elmondani. Egyszer ránk nyitott egyik legjobb barátnőm mikor aludtunk, nem volt semmi, de persze utána furám nézett rám. Nem tudom hogy fogadnák ezt az egészet..
2012. jan. 13. 11:50
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Ha igaz barátaid, akkor szerintem jobb elmondani, mint titkolózni és hazugságban élni. Hogy hogyan fogadják, azt nem tudhatod, de ha tényleg szeretnek téged, akkor ezzel együtt is elfogadnak.
2012. jan. 13. 11:53
 5/22 anonim ***** válasza:
71%

Nekem tudják a barátaim, kiderült egy beszélgetés alatt, hogy ők is azok, szóval szerencsém volt. :) Addig meg nem hoztam fel a témát, utána meg már bármikor felhoztuk/zuk, mert nincs mit takargatnunk.

Én úgy voltam ezzel a dologgal (mármint a biszexséggel), hogy tudtam hogy tetszenek a lányok is a pasik mellett, de sosem gondolkodtam el rajta igazán, hogy mi is van. Csak egyszerűen jött a dolog, így alakult ki.

Mond el azoknak, akik úgy érzed érdemesek arra, hogy tudják, és megértenék. Akik nem érdemesek rá, azoknak nem kell. Én se kürtölöm világgá. :)

20/N

2012. jan. 13. 11:55
 6/22 anonim ***** válasza:
56%

ha valóban jó barátaid,akkor ennek nem szabadna befolyásolnia ezeket a kapcsolatokat!ha nekem lenne egy biszex barátnőm,engem nem izgatna a dolog,csak ne szeressen belém!:)

24n

2012. jan. 13. 11:56
 7/22 anonim ***** válasza:
56%
ja bocsi,h válaszoltam,nem nekem szólt a kérdés,na mindegy.
2012. jan. 13. 11:57
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom mitévő legyek őszintén szólva, mert a lakótárs barátnőmnek is szinte égető a tekintete...

De közben komolyodik az egész, a lány akivel együtt vagyok már szerelmet vallok, de én meg folyamatosan szorongok, barátok meg minden miatt, már kezd gyanússá válni nekik hogy jól nézek ki de több éve nincs állandó barátom.:D

2012. jan. 13. 11:58
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, eljön az ideje, mond el barátaidnak nyugodtan. Több dolog is kiderül belőle. Pl. hogy igazi barátaid-e, szeretnek-e úgy ahogy vagy. Jobb ha ezek kiderülnek. Viszont a nyakukba se zúdítsd a dolgot, lassan mond el nekik, és hagyj időt hogy megértsék és felfogják. Mindenkinél más és más lehet az első reakció.

20/N (bi)

2012. jan. 13. 12:04
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Barát(haver)oknak ehhez totál semmi közük.A sexualitásom a magánügyem:aA bisexualitás pedig jelenleg elég divatos és ezért rögtön beszédtéma lenne.Egy csomóan ráfogják az emberre,hogy divatból csinálja mert érdekes akar lenni...stb...Erre a legkevésbé van szüksége egy normális embernek.(egy celebnek csak erre van szüksége)

BI25/f

2012. jan. 13. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!