Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biszex lányok! Ti bevallottáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok! Ti bevallottátok a barátaitoknak mi a helyzet veletek? 20/L

Figyelt kérdés

Egy ideje tudom magamról hogy biszex vagyok, 1-2 évig próbáltam nem tudomást venni a dologról, hátha elmúlik, de sajnos nem így történt.:D Volt már hosszabb kapcsolatom fiúkkal, de sokszor csalódással végződött, mert elég nehezen köteleződök el, nem szeretem kiszolgáltatni magam..

Pár hónapja megismertem egy lányt, és beleszerettem, de persze kívülről nem mutatunk semmit, senkinek nem mertem elmondani, és néha úgy gondolom jobb lenne az egésznek véget vetnem.

2012. jan. 13. 11:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
még nem voltam lánnyal, de rólam csak 1-2 fiú tudja 20L
2012. jan. 13. 12:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Rólam is úgy érzem sejtik, kicsit feltűnő hogy nincs barátom és mindenkibe találok hibát, na meg a barátnőm aki ránk nyitott...úgy érzem jobb ha nem mondom el, majd ha komolyabb lesz az én irányomból is a kapcsolat vele!
2012. jan. 13. 13:10
 13/22 Ájron ***** válasza:
100%

ha komolyabb, lesz ha nem, a biszexualitás nem múlik el. Ez az egyik ok amiért el kéne mondanod.

A másik meg az, hogy ha érzelmileg szorongsz, akkor annak lelki és testi következményei is lesznek. ha tényleg a barátaid, akkor megértik. Nem lesz könnyű az tuti, de jobb ha előbb a lelkedben teszel rendet. Ha elmondod, lekerül a titok súlya a vállaidról, és csökken a szorongásod.

Azzal is vigyázz, hogy az ilyen lelki probléma a legszebb érzelmeket is megronthatja . Mint egy méreg.

2012. jan. 13. 16:01
 14/22 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az is elég nehéz volt hogy magammal elfogadtassam hogy ez van.:S
2012. jan. 13. 16:44
 15/22 Ájron ***** válasza:
100%

A lényeg hogy sikerült elfogadnod. :-D Ez egy nagy lépés. De ahhoz hogy megint minden sínen legyen, pontot kell tegyél az ügy végére. Már pedig az hogy elzárod a problémát lelked egy kis szegletébe a legrosszabb amit tehetsz.

Amúgy meg előnyből indulsz mert lány vagy. A fiúkat nem fogja zavarni, a lányok meg... hát akiket én ismerek azok már most sokszor úgy viselkednek mint a full leszbikusok... a lányok egymás felé egész nyitottak ahogy én figyeltem.

Biztos hogy lesz egy két megjegyzés, vagy olyan aki elkezd kerülni, de előbb magadban tedd rendbe a dolgot, és csak aztán a külvilággal. Ha belül rendben vannak a dolgok, előbb utóbb kívül is rendben lesznek.

Sok szerencsét.

2012. jan. 13. 18:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ebben az esetben nem érvényes az 'idő mindent megold' taktika.:D
2012. jan. 14. 06:59
 17/22 László22 ***** válasza:
25%
Mindig is érdekelt ez a dolog, most akkor ha van egy csajnak barátja és bi a csaj akkor azt jelenti hogy a pasit bele veszik egy fincsi 3-masba vagy szégyen szemre kihagyják a dologból vagy ez hogyan működik nálatok? Soha nem tudtam ezt elképzelni. Tudom nem az én topikom de minek nyissak egyet itt is megkérdezhetem. Várom a válaszokat :D
2012. jan. 14. 11:27
 18/22 Ájron ***** válasza:
100%
Örülök hogy segíthettem, kérdező.
2012. jan. 14. 14:21
 19/22 A kérdező kommentje:
Nekem sosem volt fiú barátom a barátnőm mellett, és nem is tudnám elfogadni ha neki lenne!
2012. jan. 15. 15:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Én 2 embernek mondtam el, abból egy szerintem nem is emlékszik, mert egyikünk sem volt különösebben józan. De nagyon nehéz volt, vagy fél órán át kerülgettem a témát, a legjobb barátnőm egyszer csak rákérdezett, én meg rávágtam, hogy igen, bi vagyok. Aztán röhögtünk egy sort a semmin, elég kínos volt, de azóta is jóban vagyunk. :D

Ha valaki rákérdez, akkor az igazat mondom, de nagyon nehezemre esik.

A neten szerzett barátaim mind tudják, de az más, sorban derül ki, hogy tulajdonképpen alig akad köztünk heteró. :D

Jó neked, hogy van párod, én csak reménytelenül szerelmes vagyok egy lányba. De nem adom fel, majd csak találok valakit. :)

Amúgy engem rohadtul idegesít, hogy mindenki alap dolognak tartja a hármas felállást. Nekem eszembe nem jutna. Nálam ez nem azt jelenti, hogy pasi mellett kell csaj is, hanem hogy életem párja bármelyik nemből kikerülhet. Attól még, hogy épp lánnyal vagy fiúval vagyok kapcsolatban, nem leszek se leszbikus, se heteró, még mindig vonzónak találok másokat, csak épp elköteleztem magam egy adott személy mellett, mert szeretem.

2012. jan. 15. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!