Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biszex lányok! Ti bevallottáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok! Ti bevallottátok a barátaitoknak mi a helyzet veletek? 20/L

Figyelt kérdés

Egy ideje tudom magamról hogy biszex vagyok, 1-2 évig próbáltam nem tudomást venni a dologról, hátha elmúlik, de sajnos nem így történt.:D Volt már hosszabb kapcsolatom fiúkkal, de sokszor csalódással végződött, mert elég nehezen köteleződök el, nem szeretem kiszolgáltatni magam..

Pár hónapja megismertem egy lányt, és beleszerettem, de persze kívülről nem mutatunk semmit, senkinek nem mertem elmondani, és néha úgy gondolom jobb lenne az egésznek véget vetnem.

2012. jan. 13. 11:46
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én se értem miért természetes másoknak hogy jelen van egy harmadik személy! Nálam az elköteleződés mindig jelentős dolog egy fiúnál és egy lánynál egyaránt, nem tudom megkülönböztetni a kettőt!
2012. jan. 15. 17:35
 22/22 anonim ***** válasza:

01-13 12:55

Nálunk 3as felállás van:barátnő-barát-én.Sexben viszont csak 2esben vagyunk,mert a barátom inkább meleg mint bi és nem örölt túlságosan a barátnőmnek sex közben(ezt mondta)A barátnőm örült volna ha 2pasi "nyalja" de elfogadta,hogy csak 1 barátja van.

Nem volt nehéz 2 embernek elkötelezni magam,ami az egyikből hiányzik az a másikban megvan (2en 1 egész).

25BI/f

2012. jan. 17. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!