Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a helyzet?
Van 1 lány aki szerelmes 1srácba.
Na ez a srác már csak kihasználja a lányt, sajnálatból jár vele.("titokban")
Ezzel a lányal én elég jóba vagyok..Nekem ő tetszik de állítása szerint ő csak barátként tekint rám. Múltkor este taliztunk és elmentünk sétálni és volt mikor megfogta a kezem(öszekulcsolta a kezünket mintha járnánk), a séta végén a búcsúnál majdnem szájrapuszit adott de az utolsó pillanatban meggondolta magát és elfordította a fejét. Sokmindenen átsegítettem már. Haverom állfészt csinált és kérdezte h mi a helyzet és aztmondta h nem akar járni velem mert csak barátként tekint rám. Sztetek h jöhetnék vele ösze, ő mit érezhet igazából?
Álface... Gratulálok.. Inkább Te alakítsd a sorsod, és
ne másra számíts. Érd el, amit akarsz, ennyi a titok :)
Lehet,hogy csak játszadozik veled, de ki tudja? Lehet hogy többet érez. Attól meg mert csináltál egy álfacet honnan tudod hogy csak azért nem mondta el,hogy szeret, mert az álemberben nem bízott meg még?:D Remélem azért értetted,amit írtam. Hülyén fogalmaztam meg,bocsi
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!