Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom h gaz a helyzet. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom h gaz a helyzet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
erzek valamit szuleim barati tarsasagabol egy ferfi irant. Nevetseges mert 25evvel idosebb nalam es fia velem egy idos de en tenyleg szeretem es valahogy elkene felejtsem de nem megy mert nagyon sokat talalkozok vele es nagyln kozvetlen a kapcsolatunk. Mit tegyek?
2012. jan. 1. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Van az öregnek felesége?
2012. jan. 1. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki a cicidet.
2012. jan. 1. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
(meg nekünk is xD)
2012. jan. 1. 18:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyedulallo:-)
2012. jan. 1. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Hol a gond? Kiskorú vagy?
2012. jan. 1. 18:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Ott a gond h 25 evvel idosebb. Es ott h ugy nem tudom elfelejteni h a viselkedese miatt remenykedem. Am 18 vagyok...
2012. jan. 1. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:
A múltkor valaki ugyan ilyet kérdezett csak ő volt a 25 évvel idősebb ,nem lehet h ő is így érez? Ettől függetlenül szerintem beszéljétek meg ... mondjuk én max az apámat látnám benne.
2012. jan. 6. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tényleg 18 éves vagy és ő tényleg egyedülálló, akkor nem nagyon állhat közétek senki és semmi. Azt már csak te tudod, hogy a szüleid mit szólnának hozzá, de mivel nagykorú vagy, ez sem sokat számít.
2012. jan. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!