Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várnátok még a helyemben, hogy változzon a helyzet?
A barátommal lassan 1 éve vagyunk együtt, az elején nagyon nehéz volt vele, mert 2 éve szakított az exével, akivel 5 évig voltak együtt. Volt is több konfliktusunk a csaj miatt is, meg azért is, mert eleinte elvárta, hogy csak én tegyek a kapcsolatunkért. Több nagy veszekedésnek köszönhetően sikerült felnyitnom a szemét, és amikor már pakoltam, hogy hazamegyek és vége, akkor mindig marasztalt és azt mondta megpróbál változtatni. Azóta sokkal figyelmesebb, kedvesebb, lakáskulcsot is kaptam tőle és néha meglep valami kis aranyos dologgal. Viszont az exe visszatérő probléma,kiakadok ha csak rá gondolok, múlt héten is ráírt a barátomra, és valahogy érzem, hogy még nincs túl a csajon. A lány már elköltözött párszor km-rel arrébb és van egy barátja 1 éve (akibe amúgy nem szerelmes, de a pasit ezzel áltatja...no komment...a barátomat kétszer megcsalta, ezért szakítottak).
Tudom, hogy többet érek egy ilyen gerinctelen csajnál, de rettenetesen félek, a múltkor ráírt a csaj de aztán lekoccolt mikor megtudta, hogy ott vagyok, másnap meg kiírta a barátom, hogy: kicsit egyedül is! mint aki azt várja, hogy a csaj ráírjon (ő túl büszke szerintem ráírni a csajra). nem tudom várjak e még, kezdek beleunni ebbe a helyzetbe, de amúgy meg minden isznyat jó köztünk:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!