Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek ilyen helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek ilyen helyzet? Mit csináljak már? Már nem birom.

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó haverom, akivel régen jártunk de éreztük hogy barátnak jobbak vagyunk és azóta ritka jó kapcsolatban vagyunk, és lehet mondani a legjobb barátom, olyan mint a testvérem! És a barátom akivel már fél éve együtt vagyunk, nagyon féltékeny volt minden fiúra akivel pár szót váltottam, többek között a haveromra is rettentően féltékeny,és például ha nem írok neki vagy nem veszem fel a mobilt akkor ő így reagál : Biztos már megint xy drágáddal beszélsz! meg ilyenek. Már a haverommal nem is találkozok soha, csak azért hogy neki ne essen rosszul, de ha ír nekem SMS t vagy meglássa a mobilomban a hívásinfóban vagy bármi, akkor a barátom képes szakítani is emiatt velem. Mit tegyek?? Hogy bizonyítsam be neki hogy nekem XY olyan akár egy testvér!? Már annyi mindent megpróbáltam és a féltékenysége határtalan... Mit csináljak? Voltatok már ilyen helyzetben?
2012. jan. 1. 15:06
 1/7 bánomisén ***** válasza:
Nekem egyszer volt egy olyan pasim, aki ennyire ki akart magának sajátítani, abszolút bizalmatlan volt és elvárta, hogy minden baráti, haveri kapcsolatot megszakítsak miatta, valamint meg akarta határozni, hogy kivel állhatok szóba és kivel nem. Úgy rúgtam ki, hogy a lába nem érte a földet.
2012. jan. 1. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
nincs barátság lány és fiú között, ezt valószínűleg a barátod is tudja. fogadni mernék rá, ha az a másik srác aki testvéredként szeretsz, egy apróbb jelet kapna, hogy lehet több a dologból, egyből élne a lehetőséggel.
2012. jan. 1. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Adj neki ultimátumot: vagy megtanul bízni benned, vagy kidobod. Nagyon nincs mit tenni ezzel, ha féltékeny, az hosszútávon nagyon tönkre tud mindent tenni.
2012. jan. 1. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem illetek össze.
2012. jan. 1. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Neki is van barátnője és szeretik egymást. És tényleg nagyon jó haverok lettünk, nincs semmi már érzés...
2012. jan. 1. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Aki ilyen féltékeny az már régen rossz.A nagy baj ha valaki kisajátítja a párját,ebből nem lesz hosszútávú kapcsolat.

Egy egészséges féltés akkor jöhet szóba, ha okot adnak rá.

2012. jan. 1. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetben még nem voltam, de egyik lány barátomnak betegesen féltékeny párja van. Azt mondanám neki, hogy meneküljön.

35/F

2012. jan. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!