Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire szörnyű a helyzet? Ennyire általános a megcsalás?
Sziasztok!
Olvasgatom az itteni kérdéseket, és állandóan azt látom, hogy szinte minden házasságban csal valamelyik fél. Sajnos ismerősi körben is nem egy házasság ment már tönkre emiatt.
Tudom, hogy ez egy olyan dolog, amivel csak idegesítem magam, de ilyenkor akaratlanul is felmerül bennem az, hogy mi van, ha az én házasságomra is ez vár? Szeretjük egymást a férjemmel, nem tudnám elképzelni sem magamról, sem róla, hogy félrelépünk, de gondolom sokan vannak így vele, és mégis bekövetkezett már nem egy párnál ez.
A férjemnek is felvázoltam már az aggályaimat, de szerinte azért nem ez az általános, és nem kellene ilyeneken filóznom (amiben igaza is van).
Valóban ez lenne az általános? Ennyire ritka, hogy valaki élete végéig hűséges tudjon maradni ahhoz az emberhez, akit maga mellé választott?
Kicsit elkeserítő ebbe belegondolni. Nektek is hasonló tapasztalataitok vannak? Hogy látjátok?
"Csak azért írok, hogy legyen egy ellenpélda: 26 éve vagyonk házasok, de nem csaltuk meg egymást, és nem is jutott eszünkbe,"
Ajaj! Ezt sok esetben csak az egyik fél gondolja így.
Még hogy eszébe sem jutott senkinek? Nagyon naiv vagy.
20:52
Neked csak a saját igazságod a jó?
Amiről te nem akarsz tudomást venni, az nincs is. Igaz?
Másnak a véleménye nem számít...
Hát milyen ember vagy te egyáltalán??
(Hogy ide kik járnak?!!!)
Amúgy elárulom, hogy a nők jó része is félreke fél, csak ők elintézik ezt sokszor a munkahelyükön.
Van amelyik csak alkalmakként egy-egy vállalati bulin vagy továbbképzésen, de vannak olyanok is, akik naponta, a különböző raktárakban, mellékhelyiségekben, vagy használaton kívüli irodában.
Nálunk pl. van "pihenőszoba" a cégnél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!