Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kollégáim felháborodása, tényleg nem kellene a férjem mellett lennem ebben az esetben?
A férjemet megműtik december közepén. Ez már 2-3 hónapja kiderült, akkor kivettem 4 nap szabadságot (kedden megbeszélés az altatóorvossal és a sebésszel, szerdán lesz a műtét aztán a csüt-péntek). Azóta egy kolléga felmondott egy másik pedig terhes lesz, így ketten kiestek.
A kollégáim szerint nem fair, hogy én ennek ellenére a férjemmel akarok lenni. Szerintük felesleges ennyi napot kivennem, mert felnőtt ember, tud beszélni az orvosokkal, a műtét sikere nem azon múlik hogy ott ülök-e a folyosón, aztán meg úgyis csak feküdni fog. Annyira meg csak jóllesz, hogy kimegy és megmelegíti magának az ebédet. Ha meg nem, így járt.
Én ragaszkodok ehhez a 4 naphoz, a férjem mellett szeretnék lenni.
Igazuk van a kollégáimnak?
A kollégáid egy csapat szingli p..csa vagy mi??? Esetleg nem kedvelnek téged, ezért ilyenek? Teljesen jogos, hogy a férjed mellett akarsz lenni, és ettől ő sem papucs.
Amúgy nem, nincs igazuk...csak szimplán idióták.
"A főnökkel beszéltem, ő mondta hogy mehetek"
Ennyi a lényeg. Teljesen mindegy, hogy a kollégáid mit gondolnak, mit mondanak, ha a főnök azt mondta, mehetsz, akkor mész. Nyilván a főnök tisztában van vele, hogy mit jelent, ha 4 napra kiesel, ha nem lehetne megoldani, akkor nem enged el.
A kollégák meg legyenek szívesek megtanulni, hol a helyük, mert valutapénztáros papír ide, vagy oda, senki sem pótolhatatlan.
A kollégáidnak igazuk sincs, közök sincs:
ahhoz se, hogy te meg a férjed hogy képzelitek azt a pár napot, - ahhoz se, hogy mikor veszel ki mennyi szabadságot.
Micsoda szívtelen kollégáid vannak... persze ha ők feküdnének kórházban, már mindjárt más lenne a helyzet...
Mindenképp legyél a férjed mellett szerintem. Engem is megviselt,mikor felébredtem műtét után, és senki nem volt mellettem. Rám olyan hatással volt az altató, hogy háromnegyed órán keresztül csak bőgtem, a szobatársam jött oda megnyugtatni egy kicsit.
Mar aljon meg a menet. Mar azt sem ertem a kolegaknak egyaltalan mikoze hozza, hogy mit csinalsz a szabadnapodon. Meg a fonokod sem kerdezhet ra, mert maganugy.
En azt szoktam ilyen kerdesre mondani, hogy a ceg elott a parkoloban fogok ucsorogni... Mivel senkinek semmi koze hozza.
Nincs az az Isten, hát még suttyó, lelketlen, paraszt kollégám aki miatt nem lennék az életem párja mellett ha ő azt szeretné.
A mai világban mindenki szívnélküli, vagy mi van?
Kérdező, elengedtek szabadságra? Igen? Akkor elmész! A szabadság amúgy is jár, szard már le a többit! Ennyi erővel megkérhetnénk a " terhes lesz".kollegát ,hogy dugjon már máskor....a saját életedet éld, ne a primitívekét.
Pffff!!!!
Mi a ló***z közük van hozzá???!!! undorító az emberi természet.. ha te kivettél 4napot,akkor kivettél,ha te mellette akarsz lennie,akkor mellette akarsz lenni.
Nekik csak az a bjuk,hogy 4napig többet kell dolgozni..
Mintha ha az én munkahelyem olvasnám.. abba is beleszóltak ,hogy szerintük ne menjek hozzá a férjemhez,és ez volt a téma 1hónapig milyen rosszul döntöttem.. idióták! Ne foglalkozz velük.. gondolni,és időt fecsérelni se érdemes rájuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!