Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogos a kollégáim felháborodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kollégáim felháborodása, tényleg nem kellene a férjem mellett lennem ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A férjemet megműtik december közepén. Ez már 2-3 hónapja kiderült, akkor kivettem 4 nap szabadságot (kedden megbeszélés az altatóorvossal és a sebésszel, szerdán lesz a műtét aztán a csüt-péntek). Azóta egy kolléga felmondott egy másik pedig terhes lesz, így ketten kiestek.

A kollégáim szerint nem fair, hogy én ennek ellenére a férjemmel akarok lenni. Szerintük felesleges ennyi napot kivennem, mert felnőtt ember, tud beszélni az orvosokkal, a műtét sikere nem azon múlik hogy ott ülök-e a folyosón, aztán meg úgyis csak feküdni fog. Annyira meg csak jóllesz, hogy kimegy és megmelegíti magának az ebédet. Ha meg nem, így járt.

Én ragaszkodok ehhez a 4 naphoz, a férjem mellett szeretnék lenni.

Igazuk van a kollégáimnak?

2014. nov. 13. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
53%

A kollégáid egy csapat szingli p..csa vagy mi??? Esetleg nem kedvelnek téged, ezért ilyenek? Teljesen jogos, hogy a férjed mellett akarsz lenni, és ettől ő sem papucs.

Amúgy nem, nincs igazuk...csak szimplán idióták.

2014. nov. 13. 17:27
 42/65 anonim ***** válasza:
65%

"A főnökkel beszéltem, ő mondta hogy mehetek"

Ennyi a lényeg. Teljesen mindegy, hogy a kollégáid mit gondolnak, mit mondanak, ha a főnök azt mondta, mehetsz, akkor mész. Nyilván a főnök tisztában van vele, hogy mit jelent, ha 4 napra kiesel, ha nem lehetne megoldani, akkor nem enged el.

A kollégák meg legyenek szívesek megtanulni, hol a helyük, mert valutapénztáros papír ide, vagy oda, senki sem pótolhatatlan.

2014. nov. 13. 17:30
 43/65 anonim ***** válasza:
78%

A kollégáidnak igazuk sincs, közök sincs:

ahhoz se, hogy te meg a férjed hogy képzelitek azt a pár napot, - ahhoz se, hogy mikor veszel ki mennyi szabadságot.

2014. nov. 13. 17:41
 44/65 anonim ***** válasza:
17%
Nyugodj bele kimegy az érzéstelenitő ki rugják az ágyból mozogni!Milyen anyám asszonykatonája egy férj ez,ki sérgetni kell,meg őrizni.Szerintem meg akollégáidnak van igaza,nem ott Őrizni.Nem fogják el lopni,meg elfutni se fog.Vagy szerencsétlen pasinak majd beosztod mit akarjon.Égeted ott
2014. nov. 13. 17:51
 45/65 anonim ***** válasza:
78%

Micsoda szívtelen kollégáid vannak... persze ha ők feküdnének kórházban, már mindjárt más lenne a helyzet...

Mindenképp legyél a férjed mellett szerintem. Engem is megviselt,mikor felébredtem műtét után, és senki nem volt mellettem. Rám olyan hatással volt az altató, hogy háromnegyed órán keresztül csak bőgtem, a szobatársam jött oda megnyugtatni egy kicsit.

2014. nov. 13. 17:55
 46/65 anonim ***** válasza:
82%

Mar aljon meg a menet. Mar azt sem ertem a kolegaknak egyaltalan mikoze hozza, hogy mit csinalsz a szabadnapodon. Meg a fonokod sem kerdezhet ra, mert maganugy.

En azt szoktam ilyen kerdesre mondani, hogy a ceg elott a parkoloban fogok ucsorogni... Mivel senkinek semmi koze hozza.

2014. nov. 13. 17:57
 47/65 anonim ***** válasza:
79%

Nincs az az Isten, hát még suttyó, lelketlen, paraszt kollégám aki miatt nem lennék az életem párja mellett ha ő azt szeretné.

A mai világban mindenki szívnélküli, vagy mi van?

Kérdező, elengedtek szabadságra? Igen? Akkor elmész! A szabadság amúgy is jár, szard már le a többit! Ennyi erővel megkérhetnénk a " terhes lesz".kollegát ,hogy dugjon már máskor....a saját életedet éld, ne a primitívekét.

2014. nov. 13. 18:20
 48/65 anonim ***** válasza:
82%

Pffff!!!!

Mi a ló***z közük van hozzá???!!! undorító az emberi természet.. ha te kivettél 4napot,akkor kivettél,ha te mellette akarsz lennie,akkor mellette akarsz lenni.

Nekik csak az a bjuk,hogy 4napig többet kell dolgozni..

Mintha ha az én munkahelyem olvasnám.. abba is beleszóltak ,hogy szerintük ne menjek hozzá a férjemhez,és ez volt a téma 1hónapig milyen rosszul döntöttem.. idióták! Ne foglalkozz velük.. gondolni,és időt fecsérelni se érdemes rájuk..

2014. nov. 13. 18:26
 49/65 anonim ***** válasza:
78%
A kollegaidnak semmi koze hozza hogy te mikor veszed ki az eves szabadsagod meg hogy hol toltod. Ennyi az ilyen embereket elkuldenem a p******.
2014. nov. 13. 18:32
 50/65 anonim válasza:
74%
44: remélem melletted se lesz ott a kutya se, amikor szükségét éreznéd, hogy legyenek. Ha így lesz, majd ezen szavaidon gondolkodj el, mielőtt megfordulna a fejedbe, hogy ugyan mivel érdemelted ki ezt!
2014. nov. 13. 18:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!