Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kollégáim felháborodása, tényleg nem kellene a férjem mellett lennem ebben az esetben?
A férjemet megműtik december közepén. Ez már 2-3 hónapja kiderült, akkor kivettem 4 nap szabadságot (kedden megbeszélés az altatóorvossal és a sebésszel, szerdán lesz a műtét aztán a csüt-péntek). Azóta egy kolléga felmondott egy másik pedig terhes lesz, így ketten kiestek.
A kollégáim szerint nem fair, hogy én ennek ellenére a férjemmel akarok lenni. Szerintük felesleges ennyi napot kivennem, mert felnőtt ember, tud beszélni az orvosokkal, a műtét sikere nem azon múlik hogy ott ülök-e a folyosón, aztán meg úgyis csak feküdni fog. Annyira meg csak jóllesz, hogy kimegy és megmelegíti magának az ebédet. Ha meg nem, így járt.
Én ragaszkodok ehhez a 4 naphoz, a férjem mellett szeretnék lenni.
Igazuk van a kollégáimnak?
"A terhes kolléganőt is szidják, mert biztos nincs is oka a táppénzre, csak azért írta ki az orvos hogy velünk kicsesszen."
Ja, az orvosok már csak ilyenek, biztos mind a te kollégáidat akarja bosszantani, erre esküdtek fel. :D
Végig se gondolják sokan, hogy egy frissen operált betegnek elsősorban nem a családra van szüksége, hanem pihenésre.
Végtelenül ki tudnak merülni egy egy órás látogatás alatt is... elmegy a család, aztán kérik a fájdalomcsillapítót, mert a fáradtság miatt csökken a fájdalomtűrésük... csak a családnak nem illik panaszkodni, hát maradunk mi, nővérek, akik hallgatjuk, hogy minek jönnek ide egész napra...
Le lehet pontozni!
Engem nem érdekelne ki mit mond, ha elenged a főnököm igenis a párom mellett lennék. Mi szinte minden vizsgálatra együtt megyünk ha van, nem azért mert ő v én nem tudunk egyedül elmenni hanem igenis ott akarunk lenni és hallani mit mond az orvos és nem csak a másik szájából visszahallani h mit is mondott az orvos. Ahogy ő is velem volt szülésnél én is ott lennék és megvárnám míg felkel, és segítenék neki! Kollégákat letojnám, ott a főnök ő dönt ennyi.
Engem tavaly műtöttek, epekövem volt. A kórházba előző nap hajnalban kellett becsekkolnom.
Én voltam az egyetlen, aki egyedül volt. Borzasztóan megviselt lelkileg. Igaz nem volt életmentő műtét, de mégis csak műtét, jólesik az embernek a lelki támasz előtte is. Nem csak utána, amikor nem tudom magam ellátni.
Jólesett volna egy szerettem arca, mikor felébredek.
A világ legtermészetesebb dolga bemenni a társaddal a kórházba. Mindegyik kollégád ugyanezt tenné, a Te helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!