Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kollégáim felháborodása, tényleg nem kellene a
férjem mellett lennem ebben az esetben?
Figyelt kérdés
A férjemet megműtik december közepén. Ez már 2-3 hónapja kiderült, akkor kivettem 4 nap szabadságot (kedden megbeszélés az altatóorvossal és a sebésszel, szerdán lesz a műtét aztán a csüt-péntek). Azóta egy kolléga felmondott egy másik pedig terhes lesz, így ketten kiestek.
A kollégáim szerint nem fair, hogy én ennek ellenére a férjemmel akarok lenni. Szerintük felesleges ennyi napot kivennem, mert felnőtt ember, tud beszélni az orvosokkal, a műtét sikere nem azon múlik hogy ott ülök-e a folyosón, aztán meg úgyis csak feküdni fog. Annyira meg csak jóllesz, hogy kimegy és megmelegíti magának az ebédet. Ha meg nem, így járt.
Én ragaszkodok ehhez a 4 naphoz, a férjem mellett szeretnék lenni.
Valoban feleslges. Latgatasi idoben epp eleg ott lenni. Ne kisgywrek, higy 0-24ben kell valaki melle.
2014. nov. 13. 17:01
32/65 anonim válasza:
Neked van igazad. Nekik meg semmi közük hozzá, miért veszel ki szabadságot. Ha egész nap otthon tévéznél, akkor se szólhatnának egy szót se.
2014. nov. 13. 17:02
33/65 A kérdező kommentje:
Egyébként azért sem értem őket, mert kötelező kivenni a szabadságokat tárgyévben, tehát ha be is megyek, máskor ugyanúgy el kell jönnöm.
2014. nov. 13. 17:04
34/65 anonim válasza:
Kivetted ezer éve a szabit, megkaptad, a főnököd rábólintott, ennyi a lényeg. Ha otthon szeretnéd mereszteni 4 napig a feneked, ahhoz is jogod lenne és senkinek semmi köze hozzá, hogy a téged megillető szabadságot mivel töltöd. Max. a főnököd hívhat vissza.
2014. nov. 13. 17:05
35/65 anonim válasza:
Kérdező, azért a munkatársaidnak is lesülhetne a bőr a képükről... nem hetekig kell folyamatosan helyettesíteniük, pár napról van szó, ráadásul előre tervezhető módon.
2014. nov. 13. 17:07
36/65 anonim válasza:
Nekem a 4 nap alapból furcsa, bocsi de elég papucsos dolog, hogy az orvosokkal is te beszélsz helyette. Engem biztos bezavarna dolgozni, mondván ő nem kisfiú és "nem vad az anutám" :) (mindig ezt mondja, ha anyáskodni próbálok felette)
Viszont a kollégáidnak ehhez nincs köze. Bár az is tény, hogy ha ők nehezebb helyzetbe kerültek most, akkor megkérhetnek, hogy gondold át a szabadságod és segíts nekik, az érthető. De amit leírtál, az nem kérés, innentől nem is jogos.
2014. nov. 13. 17:07
37/65 A kérdező kommentje:
Nem én beszélek helyette, csak szeretnék ott lenni. Érdekel, mire számíthatunk másnap a műtétnél és aztán a gyógyulás alatt.
2014. nov. 13. 17:11
38/65 anonim válasza:
szerintem meg a műtát utáni esetleges kiszolgáltatott, ápolandó, gyógyuló időkre is tekintettel kellene lenned, ha már így be kell osztani sajnosa szabit
2014. nov. 13. 17:11
39/65 anonim válasza:
19es vagyok: ha a főnököd felakarna venni embereket, akkor azért ügyfélszolgálatra igazán nem olyan nagy ügy lenne számára, hogy munkaerőt találjon, pláne ekkora munkanélküliségben. Ha vkit mindenáron szidni akarnak a kollégáid, akkor szidják a főnöködet. De igazából, ha még azt is mondta, hogy majd beáll ő is amíg te nem vagy benn, akkor meg aztán pláne befoghatják a kollégák. Szerintem ne gyötörd magad rajtuk, van elég bajod perpill nélkülük is. Zárd ki magadból a "vádakat", és koncentrálj a férjedre.
2014. nov. 13. 17:14
40/65 A kérdező kommentje:
Sok a jelentkező, de itt elvárják a tapasztalatot meg a pénztárosi papírt, ami keveseknek van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!