Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogos a kollégáim felháborodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kollégáim felháborodása, tényleg nem kellene a férjem mellett lennem ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A férjemet megműtik december közepén. Ez már 2-3 hónapja kiderült, akkor kivettem 4 nap szabadságot (kedden megbeszélés az altatóorvossal és a sebésszel, szerdán lesz a műtét aztán a csüt-péntek). Azóta egy kolléga felmondott egy másik pedig terhes lesz, így ketten kiestek.

A kollégáim szerint nem fair, hogy én ennek ellenére a férjemmel akarok lenni. Szerintük felesleges ennyi napot kivennem, mert felnőtt ember, tud beszélni az orvosokkal, a műtét sikere nem azon múlik hogy ott ülök-e a folyosón, aztán meg úgyis csak feküdni fog. Annyira meg csak jóllesz, hogy kimegy és megmelegíti magának az ebédet. Ha meg nem, így járt.

Én ragaszkodok ehhez a 4 naphoz, a férjem mellett szeretnék lenni.

Igazuk van a kollégáimnak?

2014. nov. 13. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a munkahely problémáját nem Neked kell megoldanod, és ha a törvény szerint illetve a munkahely szokásai szerint a szabadságaid X %-át Te határozhatod meg, hogy mikor vedd ki, és az most, van, akkor semmi közük hozzá, mire kell Neked a szabadság. A Bahamákra utazáshoz vagy a játszótéren hintázáshoz is kivehetnéd - amire tulajdonképpen rendesen a szabadság való.
2014. nov. 13. 16:35
 22/65 anonim ***** válasza:
42%
Mindenkinek igaza van. Te a férjed melett akarsz lenni, ez teljesen normális, nekik viszont gondolom így sokkal több munkájuk lesz, és ők is emberek, nekik is vannak problémáik, életük, és azok sem kevesebbek mint a te férjed műtétje.
2014. nov. 13. 16:41
 23/65 anonim ***** válasza:
52%
Én azt megértem, hogy nekik is vannak problémáik, de azt oldják meg ők maguk.
2014. nov. 13. 16:45
 24/65 anonim ***** válasza:
78%

Neked van igazad.

A mi családunkban is épp most volt egy kisebb műtét, és az osztályon sem a műtét előtt (bármilyen információ), sem a műtét után (hogy van, szüksége van-e valamire) egyetlenegyszer sem jött oda senki... Pedig a műtét után a rokonom kb. 12 óráig mozgásképtelen volt. Szóval tényleg jó, hogy mellette vagy akkor is.

2014. nov. 13. 16:45
 25/65 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem az a korrekt, ha fél napot dolgozol, amennyiben tényleg nehéz bent a helyzet.
2014. nov. 13. 16:49
 26/65 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem semmi közük, hogy miért vetted ki a szabadnapod. A munkatársaknak nincs köze a te privátéletedhez.
2014. nov. 13. 16:51
 27/65 anonim ***** válasza:
83%
fel kell venni valakit a két kolléga helyére, és csókolom. nehogymár egy hónap alatt ne találjanak munkaerőt... a szabadság jár neked, semmi közük hozzá, mit csinálsz az idő alatt. akár otthon kötögethetsz is. ráadásul előre is szóltál.
2014. nov. 13. 16:52
 28/65 anonim ***** válasza:
81%

En lesz..rnam hogy ki mit mond... A ferjem termeszetes hogy vele vagyok,meg ha csak a mandulajat vennek is ki... Jo elore szoltal,semmi kozuk hozza kibirnka gy par napot,csak nehogy ezutan megszívassanak!

Jobbulast a ferjednek,es sikeres operaciot!

2014. nov. 13. 16:55
 29/65 anonim ***** válasza:
78%
A férjemet is műtötték nem régen, térdműtét volt. Bevittem reggel mentem dolgozni és utána, amikor felkelt beszéltem vele telefonon és a szülei mentek be hozzá. Tény, hogy nálunk két kicsi gyerek is van. Amikor hazaengedték viszont kellett neki 2-3 napig a segítség akkor non-stop otthon voltam. Hiba tudott felállni nem mertem egyedül hagyni, mert simán eleshetett volna, nem volt biztonságos a járása. De otthonról dogoztam amit tudtam. Engem még csak helyettesíteni sem tudnak a cégnél, mert mi nem tudjuk a másik mit csinálni, szakmailag nem ismerjük egymás munkáját, de fel sem merült senkiben, hogy ne legyek otthon ez alatt pár nap alatt. Meg hogy papucs lenne a férjem, mert kellett neki segítség. A másik, hogy a szabadságod bizonyos %-ával te rendelkezel és a főnököd elengedett semmi közük a kollégáknak hozzá. Az már mindent elárul, hogy terhesen sem akart mellettük dolgozni a kolléganő. Azt is nagyon figyelik, hogy a kismamákat miért hogy írják ki, nem annyira egyszerű ez mint régen. És akármennyire is akar valaki dolgozni sokszor van olyan gond ami miatt feküdni kell,de még ha nem is így van, akkor sem hinném, hogy a kollégáid jártak a terhes nő fejében amikor kiíratta magát, hogy velük akar kiszúrni. Ez azért leír egy jellemet.
2014. nov. 13. 16:58
 30/65 A kérdező kommentje:
Ügyfélszolgálaton dolgozok, nem nagyon tudok bemenni fél napra, mert ha van ügyfél, akkor úgysem tudok felállni és elmenni.
2014. nov. 13. 16:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!