Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz ember vagyok ha szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok ha szeretőt tartanék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A férjemmel soha nem volt túl jó a kapcsolatunk,nem is kellett volna együtt maradunk,ezt már belátom,de valamiért mégis így lett.Családot alapítottunk,gyerekeink születtek.Boldog is lehetnék de nem vagyok.A férjem megcsalt már pár alkalommal,bár tagadja nagyrészt,de tudom,hogy így van,és azt is ha kínálkozna lehetőség nem hagyná ki.Viszont elég erősen kezdi elhanyagolni magát,és egyben engem meg a gyerekeket is.Vagy a haverokkal jár el x-box partykra,vagy itthon bámulja a focit.Jeleztem felé többször is,hogy ez nekem kevés,hogy semmi minőségi programunk nincs,és a két hetente egyszeri szex is nagyon kevés nekem.Próbáltam felpezsdíteni,szexi fehérnemű,fűző,még harmadikat is bevettem volna,de neki az már nem fekszik,ha én adom áldásomat rá,az már nem jó.Mindezek mellett én úgy érzem most "értem be" igazán mint nő.Fiatal vagyok,szép vagyok,szülés után jobb az alakom mint valaha,12 év alatt egyszer nem csaltam meg,csak neki és a gyerekeknek éltem,de most már ott tartok,hogy nagyon forr a vérem,és szeretném érezni,hogy élek,és hát...jókat szexelni olyannal akinek ez nem gépiesen megy 5 perc alatt,aki tud még rám rajongással tekinteni és viszont.Megfordult a fejemben,hogy keresek egy szeretőt magamnak akivel heti 1-2-3 lopott órát eltöltenénk aztán mindketten hazamennénk a családunkhoz.Nem borítanánk semmit,élnénk az életünket ugyanúgy.Nem akarok válni,nem akarom sem magamat sem a páromat rossz helyzetbe hozni,hiszen együtt hibáztuk el azt,hogy össze kötöttük az életünket.Túl fiatalok voltunk.
2014. okt. 24. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező én megértelek. És azt is megértem miért nem akarsz válni. De arra számíts, ha összejössz valakivel, aki nem egyéjszakás lesz, hanem hosszabb viszony alakul ki, ott bizony lesznek érzelmek is. Akár mindkét részről. És akkor már nem te irányítod majd a dolgokat, az érzelmek sodornak. Tudom, tapsztaltam,jobban mondva most tapasztalom, az érzelmek sok mindent felülírnak.Csak nálunk annyiban más a helyzet hogy itt én vagyok a független, a szerelmem meg nős.
2014. okt. 24. 20:37
 62/72 anonim ***** válasza:
11%

Elolvastam a Kérdező írásait. Bár tapasztalatlan vagyok, szeretnék én is véleményt írni.

Ezek nem normális körülmények, megértem hogy a kérdező ki van akadva. Főleg, hogy érzi, hogy a párja megcsalhatta. Bár erre Te sem szereztél bizonyítékot, igaz?

Mondtad, hogy próbáltad rendbehozni a házasságod, de ahogy én értem, javarészt szexszel meg szexuális felizgatással, esetleg féltékennyé tétellel.

A fő probléma, amit leírtál, hogy nem foglalkozik veled (ÉN, ÉN, ÉN, ÉN!), mert sokat dolgozik. Ez azért érdekes, mert a férjed sokat dolgozik, hogy eltartson téged meg a gyerekeket. Neked meg van időd a háta mögött félrejárni.

Azért lépsz félre, mert kell a szex és hogy egy pasi értékeljen nőként (ÉN, ÉN, ÉN! :)). Szerintem hiú lehetsz, kell a visszacsatolás a pasiktól, hogy jó nő vagy.

Nem akarsz elválni, mert neked így kényelmes. A férjed eltart. De ahhoz hogy eltartson, sokat kell dolgozzon. Ha sokat dolgozik nem törődik veled. Ezért megcsalod.

Írtad, hogy boldogan leéled az életed a férjeddel, csak kell egy kis pezsgés... Szerintem ez az ami durva. Boldog vagy mellette, de elmész mással, hogy a férjed háta mögött megdugjon.

Ne haragudj kérdező, nem ismerlek, de ezekből amit leírtál kialakult bennem egy kép. Téged egy külsőségekben nagyon igényes, magára sokat adó nőnek képzellek el. Szeretheted, ha a pasik szexuálisan vonzónak tartanak. Feltételezem nem dolgozol a család mellett vagy ha mégis, valami könnyebb munkát. A férjed sokat dolgozhat, van egy szakmája (lehet egyetemet végzett). Te nem értesz a szakmájához, nem is érdekel mivel foglalkozik. A férjeddel egyre jobban elhidegülhettetek egymástól, amikor a szexszel nem tudtátok helyrehozni a dolgokat. A férjed valószínűleg érzelmileg zárkózott és nem mer előtted megnyílni. A férjed lehet érzi hogy nem értékeled már. Az első két évben más volt veled, lehet arra számított, hogy 2 év után megkap tőled valamit, valami másfajta bánásmódot. Miután rájött, hogy nem kapja meg, utána visszavett a kedvéből.

Nem mondom, a megcsalás csúnya dolog és a férjed kezdte (bár nincs rá bizonyítékod). De szerintem a legtöbb házasságban az a baj, hogy a nő egyáltalán nem akarja megérteni a férfit. A férfi meg elmagányosodik a nő mellett. Eljár a férjed xbox partykra mert kell neki egy kis kikapcsolódás. Megpróbálhatnád, hogy te is kipróbálsz vele valamilyen játékot, megnézel vele egy focimeccset vagy utánaérdeklődsz néhány focicsapatnak. Legalább egy kis esélyt adj a hobbijainak, mielőtt kijelented róluk, hogy "hülyeségek".

Ne haragudj, nem akartalak letolni. Érthető a sértettséged a megcsalás után. Sokan nem tudnák lenyelni.

2014. okt. 25. 14:31
 63/72 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem tudom hol olvastad, hogy eltartják..
2014. okt. 25. 14:40
 64/72 A kérdező kommentje:

Kedves 62-es,akkor részletezem:

A férjem megcsalt,van olyan ami ki is derült,vagy mert bevallotta vagy mert rájöttem,mert lebukott,az utóbbi években nem tudok ilyenről,de ennek ellenére vannak sejtéseim.Tehát megcsalni megcsalt a kérdés csak az,hogy hányszor,és milyen formában,illetve hogy ő a hátam mögött hogy állhat ehhez a témához.

A házasságom elsősorban nem szexel próbáltam helyrehozni,szép is lenne azzal hogyan??Nem a szexuális életünk a fő probléma.Oké nem sok,lehetne több,de beérném azzal a kevéssel,ha minden más rendben lenne.Elsősorban rengeteg beszélgetéssel próbáltam,majd kompromisszumok kötésével (amit ő rendre megszegett) majd már nem tagadom veszekedéssel,vitával is.Most már azzal sem mert belefáradtam.

"A férjed eltart." A férjem soha nem tartott el,mindig dolgoztam,két házasság előtti tulajdonú lakásom van (egyik amelyben jelenleg is lakunk) kocsim,megtakarításom,de nem tagadom mindenképpen előny,hogy ő keres (kinek nem az?) ennek ellenére még ha meg is élnék nélküle,nem akarok lejjebb adni a színvonalból.Nyilván a 6 év itthon töltött idő a gyerekekkel valamelyest megtépázta a pénztárcámat,ez időben nem dolgoztam,de ez ezzel jár,és már elmúlt.

"Ha sokat dolgozik nem törődik veled." Ha dolgozik,ne velem törődjön,akkor törődjön velem ha nem dolgozik,de ezt akkor sem kapom meg.Ez a baj.

Téged egy külsőségekben nagyon igényes, magára sokat adó nőnek képzellek el. Szeretheted, ha a pasik szexuálisan vonzónak tartanak. - gyakorlatilag ez az egyetlen amit jól írtál le,ennek ellenére én MÉG soha nem léptem félre.

A szeretősdiről meg annyit,hogy nem megy ez nekem.biztos balek vagyok,mert ha eszem lenne már csak azért is (legalább a lelkemnek jót tenne) de nem megy.Lehet egyszer fog,de most még nem!

2014. okt. 25. 15:59
 65/72 anonim ***** válasza:
53%

A kérdező szülei is már elváltak. Ő se látta, hogy hogyan kell a házasságban a problémákat megoldani. Most az ő házassága is válságban, a gyerekeivel ugyanez lesz, mint vele...

Nálunk évek után derült ki, hogy apám csalta anyámat, ekkor 17 voltam és pszichésen belebetegedtem, részben a tudatba, részben az örökös üvöltözésbe és a harmadik fél áskálódásába a családom ellen. A megcsalás úgyis kiderül, a végtelenségig nem lehet titkolni és onnantól kezdve nem lesz békés családi élet. Vagy válás vagy örökös gyanakvásba kell élni. Ritka az olyan, ahol fel tudják dolgozni.

Tehát én csak azt mondom, hogy jól gondold meg és ne hidd, hogy csak magad felé kell elszámolnod ezzel és másra semmilyen hatással nem lesz. A megcsalás az én szememben egy utolsó undorító dolog. De sokan ezt a könnyebbik utat választják a kapcsolat megjavítása helyett.

2014. okt. 25. 17:24
 66/72 anonim ***** válasza:

62-es te nem csak tapasztalatlan vagy, de figyelmetlen is, ezt tetézed a hosszadalmassággal...

A kérdés kifejtésében ez olvasható:

"Vagy a haverokkal jár el x-box partykra,vagy itthon bámulja a focit.Jeleztem felé többször is,hogy ez nekem kevés,hogy semmi minőségi programunk nincs,"

Ebből hol jön a sok munka, meg a kitartott, csak a szexszel foglalkozó felség????

Alapos a válaszod, de várj egy olyan kérdésre, ahol helyénvaló lesz!

2014. okt. 25. 22:30
 67/72 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nem hülye, és nem rossz ember,nem kell helyretenni. Látja, hogy valami nincs rendben, és érdeklődik. Persze megoldani kívülről mindent könnyebb.
2014. okt. 26. 10:39
 68/72 anonim ***** válasza:
100%

Két évvel ezelőtt teljesen ebben a helyzetben voltam én is.

Biztos voltam benne hogy nem akarok elválni, viszont át akartam élni olyan dolgokat amit a férjem nem adott meg nekem. Azt gondoltam kalandozok egy kicsit, aztán lenyugszom és minden megy tovább.

Egy egész más világ tárult fel elém, és nem akarok már házasságban élni azzal a férfival, aki nem tud és nem akar része lenni ennek.

Anyagilag nagyon meg fog viselni a válás, de a boldogság sokkal többet ér ennél.

Próbáld ki neked hogy működik ez így, úgysem nyugszol amíg meg nem teszed!

2014. okt. 26. 17:34
 69/72 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.nem lesz szereto hanem el válok.
2014. nov. 11. 13:59
 70/72 anonim ***** válasza:
Le a kalappal!!!! Kitartast kivanok neked es egy szebb jovot!!!
2014. nov. 12. 09:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!