Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok ha szeretőt tartanék ebben az esetben?
Azt írod, nem vagy boldog. Megértem. De azért tedd fel magadnak a kérdést, attól boldog leszel, ha valakivel eltöltesz heti 2-3 órát kizárólag a szex kedvéért?
A szexuális életed lehet, hogy megoldódna, de mi lenne a családi közös programokkal, a minőségi együtt töltött idővel? Ez ugyanúgy hiányként fog benned élni. Ezt akarod egy életen át?
A megcsalás minden esetben gerinctelenség. Ha ahhoz van bátorságod,hogy idegeneknek szét tedd a lábad akkor ahhoz is legyen ,hogy aláírd a válópapírt .
Megcsalásra mentség nincs ,csak kifogás, nemtől függetlenül.
Vagy előre mond meg neki,hogy épp elmész kiélni állati vágyaid,kíváncsi lennék,hogy ő mit reagálna ha te is csinálnád . Bár eleve el van cseszve, több megcsalás után még mindig ott lenni....gyönyörű családi modellt látnak a gyerekek, nem lesznek ám mindig naívak....
Ezek mindig olyan dolgok, amik rátok vonatkoznak. Ti tudjátok, kinek mennyi fér bele, mi a még tartható, vagy elodázható probléma. Mi mennyit ér stb.
Nálam nem férne bele, ha megcsalna, de a ritka szexxel nincs bajom, gondolom a férjemnek sem, ha egyszer nem panaszkodik, nem lép félre, nem kezdeményez. (Az én igényem sokkal több lenne, de így sem válóok.)
Nem tartanék szeretőt, mert volt több kapcsolatom is és egyik sem volt csak a szex miatt fenntartható, a férjemmel viszont az nélkül is jó. Saját hobbijai vannak, nekem meg szintén sajátok, van közös is természetesen, és gyerekünk is, akivel én foglalkozok többet. Én ezt a helyzetet el tudtam fogadni, a közös dolgokat igyekeztem erősíteni, nem újakat behozni.
Szóval nem tudom, nálatok ez a szeretősdi mit oldana meg, de én felesleges körnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!