Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz ember vagyok ha szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok ha szeretőt tartanék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A férjemmel soha nem volt túl jó a kapcsolatunk,nem is kellett volna együtt maradunk,ezt már belátom,de valamiért mégis így lett.Családot alapítottunk,gyerekeink születtek.Boldog is lehetnék de nem vagyok.A férjem megcsalt már pár alkalommal,bár tagadja nagyrészt,de tudom,hogy így van,és azt is ha kínálkozna lehetőség nem hagyná ki.Viszont elég erősen kezdi elhanyagolni magát,és egyben engem meg a gyerekeket is.Vagy a haverokkal jár el x-box partykra,vagy itthon bámulja a focit.Jeleztem felé többször is,hogy ez nekem kevés,hogy semmi minőségi programunk nincs,és a két hetente egyszeri szex is nagyon kevés nekem.Próbáltam felpezsdíteni,szexi fehérnemű,fűző,még harmadikat is bevettem volna,de neki az már nem fekszik,ha én adom áldásomat rá,az már nem jó.Mindezek mellett én úgy érzem most "értem be" igazán mint nő.Fiatal vagyok,szép vagyok,szülés után jobb az alakom mint valaha,12 év alatt egyszer nem csaltam meg,csak neki és a gyerekeknek éltem,de most már ott tartok,hogy nagyon forr a vérem,és szeretném érezni,hogy élek,és hát...jókat szexelni olyannal akinek ez nem gépiesen megy 5 perc alatt,aki tud még rám rajongással tekinteni és viszont.Megfordult a fejemben,hogy keresek egy szeretőt magamnak akivel heti 1-2-3 lopott órát eltöltenénk aztán mindketten hazamennénk a családunkhoz.Nem borítanánk semmit,élnénk az életünket ugyanúgy.Nem akarok válni,nem akarom sem magamat sem a páromat rossz helyzetbe hozni,hiszen együtt hibáztuk el azt,hogy össze kötöttük az életünket.Túl fiatalok voltunk.
2014. okt. 24. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
31%
Én megpróbálnám a helyedbe. Nincs veszíteni valód, ha diszkréten csináljátok nem fáj senkinek.
2014. okt. 24. 11:45
 52/72 A kérdező kommentje:
71%-os,annyi szent,hogy te sem egy kiegyensúlyozott kapcsolatban élsz,vagy valaki valahol nagyon beléd rúghatott,különben nem kommentelnél már vagy 10-szer habzó szájjal ide.Undorító és szánalmas vagyok? Oké,lépj tovább,van még bőven kérdés amire válaszolhatsz!Minden jót!
2014. okt. 24. 12:13
 53/72 anonim ***** válasza:
86%
Ebből nem azt kell látni, hogy neki hú de kell a szex, a nők inkább az érzelmi részre vágynak jobban. Szex közben a lélek összeér, átmegy egyikből a másikba valami lelki pozitívum, érzelem, szeretet. A szemétdomb, nem neki köszönhető, de egyedül nem tudja megváltoztatni, ha a férje nem akarja. Ő csak feltett egy kérdést.
2014. okt. 24. 12:15
 54/72 anonim ***** válasza:
26%
Ez olyan kérdés amit te úgyis egyedül fogsz eldönteni, teljesen mindegy ki mit válaszol itt neked. Te életed, te tested, te döntésed. Annyi van, hogy bármit csinálsz viselned kell a következményét. Ergo ha hűtlenkedsz és kiderül, akkor lehet a férjed lesz az aki beadja a válópert. Továbbá azt is neked kell tudnod magadról/magatokról mi az a mi neked még belefér a házasságodba. Nekem ez biztos hogy nem férne bele. Ha hiányérzetem lenne és nem sikerülne házasságon belül megoldanom előbb dobbantanék mintsem a férjemet átverve félrelépnék valaki mással. Én így érezném korrektnek, de hát ugye nem vagyunk egyformák, és ez nem is baj.
2014. okt. 24. 12:45
 55/72 anonim ***** válasza:
61%
Na most, elkövettél egy hibát, amikor hozzámentél, egy másikat, mikor gyereket vállaltál vele, harmadikat, mikor vele maradtál, amikor megcsalt. Most pedig megint hibázni készülsz. Mikor kezdesz el felelősséget vállalni az életedért? Mert most csak úszol az árral. Ha feldobod a férjednek, hogy nyitott kapcsolatot akarsz, és ő belemegy, akkor minden jogod megvan a dologhoz. Egyébként nem, a házasság nem gazdasági társaság, a hűség is beletartozik. Attól, hogy te ezt nem várod el tőle, még nem automatikus, hogy ő sem tőled. A gyerekeid meg fogják tudni, hiszen veletek élnek, látják a viselkedésedet, előbb-utóbb rájönnek. Egy életed van, ha te ezt hazugságban akarod leélni.. hát bocs, te ezt nem gondoltad végig elég jól. Egyébként a terved egyből borulhat, ha találsz egy férfit (rengeteg társkereső létezik, ami erre aztán tényleg megfelelő), aki nőként néz rád és vonzódni kezdesz hozzá. Egyből rájössz, mi a különbség az érzelmek és a színjáték között. Nem fogsz tudni tovább a férjeddel maradni. Ezt te fogod eldönteni, de szerintem nagyon naivan gondolkozol a jövődről. Ha beengedsz másik férfit az életedbe, a veled nem törődő férjed mellé, rövid út vezet addig, hogy borítsd a házasságod.
2014. okt. 24. 13:15
 56/72 anonim ***** válasza:
75%

55, hát ügyesem forgatok ki a kérdés, bár nem vágom, minek????

"A férjem megcsalt már pár alkalommal,bár tagadja nagyrészt,de tudom,hogy így van"-

ebből én nem azt olvasom, ki, hogy a kérdező nem várja el a hűséget....

Van egy infantilis férje, aki nem fogta fel, mi a házasság - meglehet a kérdező se, de ő legalább belejött.

Ez itt a felvetés.

2014. okt. 24. 13:30
 57/72 piroska és a farkas ***** válasza:
Én csak a kérdést olvastam el. Ítélkezni semmiképpen nem fogok feletted, mert a házasságotok, hááát, hogyismondjam...inkább sehogy. Azt nem teljesen értem, h ahol már ennyire szeretetlenség van, ott tulajdonképpen miért nincs válás, azt sem értem, hogy akkor a 2heti egy alkomra egyáltalán hogy tudod rávenni magad lelkileg, de mindez a ti dolgotok. Én annyit tennék hozzá, hogyha szeretőd lesz, kérlek arra figyelj, h kettőtök közül csak te legyél az, aki hazamegy egy családhoz... ő legyen egyedülállo. Épp elég, ha egy család tönkremegy.
2014. okt. 24. 13:55
 58/72 anonim ***** válasza:
73%

"Mégis megviselt mert minden gyerek azt akarja hogy a szülei együtt legyenek.MINDEGYIK! "

Nem, nem így van, nem mindegyik.

Azt viszont nem értem, hogy egyfajta gyerekes adok-kapokba akarsz belemenni, ami ritkán szokott jóra vezetni. Dühös vagy a férjedre, hibáztatod, azért "tessék, most én is jól megcsallak" játszmába mész bele. Ezzel a olyan spirálba húzod le magad, ami simán vezethet kicsapongó szexuális élethez, de a belső békét, boldogságot egyre kevésbé fogod megtalálni.

Ez a lépés azt láttatja, hogy nem becsülöd, tiszteled saját magadat. A sunnyogással, visszavágással, bosszúval ettől még inkább el fogsz távolodni önmagadtól. Aztán belemerevedtek ebbe a kinek-a-hibája játékba, ami tényleges megoldást nem keres. Ha nem is most, de 10-20 év múlva visszatekintve nagyon fog fájni a lelked, hogy addig nem építetted fel magad, amíg lehetett.

Egyet gondolj végig: ő is félrejár, te is, egyiktek sem boldog. A gyerekek felnőnek, elköltöznek. Ott maradtok ketten. Akkor mi fog történni?

2014. okt. 24. 15:14
 59/72 anonim ***** válasza:
42%

58as: nem, nem dühös a férjére, ahogy te átírod a storyt:

" Dühös vagy a férjedre, hibáztatod, azért "tessék, most én is jól megcsallak" játszmába mész bele."

nem "hibáztatja" a férjét,a férje hibás. Olvasd el miket tudunk róla.

Nem dacosságból gondolkodik egy szeretőn, hogy visszavágjon, hanem azért mert a férje ezt az alapkötelezettségét se látja el.

2014. okt. 24. 15:48
 60/72 anonim ***** válasza:
100%

,,Ebből nem azt kell látni, hogy neki hú de kell a szex, a nők inkább az érzelmi részre vágynak jobban.,,

Ez igy igaz. Neked nem a szexre van szükséged, hanem az érzelmekre, szeretetre, hogy valaki törödjön velefogod. Nos ha egy olyan szeretöt fogsz ki aki ezt megadja, akkor már nem fogsz ugy tekinteni a férjedre, hogy jo apa, rendes ember, és nem akarod elhagyni a gyerekek miatt. Szomoru leszel miatta, több lesz a feszültség, és hidd el ezt a gyerekek meg fogják érezni, ha akarod, ha nem. Lehet hogy ideig-oráig el tudod hitetni velük hogy minden oké, de ahogy nagyobbak lesznek, érezni fogják hogy valami nincs rendben. Látni fogják hogy anya meg apa boldogtalanok, és magukba fogják keresni a hibát, mert miattuk nem lépett egyik fél sem.

Az meg butaság, hogy a gyereknek csak az a lényeg, hogy a szülök együtt legyenek. Én gyerekként imádkoztam, hogy váljanak már el a szüleim. Anyám boldogtalansága miatt én sirtam minden nap titokban, elvonulva hogy ne lássák. A szivem szakadt meg miattuk.Igaz, anyagilag igy nem nélkülöztünk, de nem igazán örültem semmi ,,menö cuccnak,,. Viszont ha anyámat mosolyogni láttam, akkor akár madarat is lehetett fogatni velem. 20 év után elváltak... De ez a 20 év rendesen rányomta a bélyeget a gyerekkoromra.... Te is tudod mit kéne tenned, csak nem ismered be magadnak...

2014. okt. 24. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!