Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok ha szeretőt tartanék ebben az esetben?
55, hát ügyesem forgatok ki a kérdés, bár nem vágom, minek????
"A férjem megcsalt már pár alkalommal,bár tagadja nagyrészt,de tudom,hogy így van"-
ebből én nem azt olvasom, ki, hogy a kérdező nem várja el a hűséget....
Van egy infantilis férje, aki nem fogta fel, mi a házasság - meglehet a kérdező se, de ő legalább belejött.
Ez itt a felvetés.
"Mégis megviselt mert minden gyerek azt akarja hogy a szülei együtt legyenek.MINDEGYIK! "
Nem, nem így van, nem mindegyik.
Azt viszont nem értem, hogy egyfajta gyerekes adok-kapokba akarsz belemenni, ami ritkán szokott jóra vezetni. Dühös vagy a férjedre, hibáztatod, azért "tessék, most én is jól megcsallak" játszmába mész bele. Ezzel a olyan spirálba húzod le magad, ami simán vezethet kicsapongó szexuális élethez, de a belső békét, boldogságot egyre kevésbé fogod megtalálni.
Ez a lépés azt láttatja, hogy nem becsülöd, tiszteled saját magadat. A sunnyogással, visszavágással, bosszúval ettől még inkább el fogsz távolodni önmagadtól. Aztán belemerevedtek ebbe a kinek-a-hibája játékba, ami tényleges megoldást nem keres. Ha nem is most, de 10-20 év múlva visszatekintve nagyon fog fájni a lelked, hogy addig nem építetted fel magad, amíg lehetett.
Egyet gondolj végig: ő is félrejár, te is, egyiktek sem boldog. A gyerekek felnőnek, elköltöznek. Ott maradtok ketten. Akkor mi fog történni?
58as: nem, nem dühös a férjére, ahogy te átírod a storyt:
" Dühös vagy a férjedre, hibáztatod, azért "tessék, most én is jól megcsallak" játszmába mész bele."
nem "hibáztatja" a férjét,a férje hibás. Olvasd el miket tudunk róla.
Nem dacosságból gondolkodik egy szeretőn, hogy visszavágjon, hanem azért mert a férje ezt az alapkötelezettségét se látja el.
,,Ebből nem azt kell látni, hogy neki hú de kell a szex, a nők inkább az érzelmi részre vágynak jobban.,,
Ez igy igaz. Neked nem a szexre van szükséged, hanem az érzelmekre, szeretetre, hogy valaki törödjön velefogod. Nos ha egy olyan szeretöt fogsz ki aki ezt megadja, akkor már nem fogsz ugy tekinteni a férjedre, hogy jo apa, rendes ember, és nem akarod elhagyni a gyerekek miatt. Szomoru leszel miatta, több lesz a feszültség, és hidd el ezt a gyerekek meg fogják érezni, ha akarod, ha nem. Lehet hogy ideig-oráig el tudod hitetni velük hogy minden oké, de ahogy nagyobbak lesznek, érezni fogják hogy valami nincs rendben. Látni fogják hogy anya meg apa boldogtalanok, és magukba fogják keresni a hibát, mert miattuk nem lépett egyik fél sem.
Az meg butaság, hogy a gyereknek csak az a lényeg, hogy a szülök együtt legyenek. Én gyerekként imádkoztam, hogy váljanak már el a szüleim. Anyám boldogtalansága miatt én sirtam minden nap titokban, elvonulva hogy ne lássák. A szivem szakadt meg miattuk.Igaz, anyagilag igy nem nélkülöztünk, de nem igazán örültem semmi ,,menö cuccnak,,. Viszont ha anyámat mosolyogni láttam, akkor akár madarat is lehetett fogatni velem. 20 év után elváltak... De ez a 20 év rendesen rányomta a bélyeget a gyerekkoromra.... Te is tudod mit kéne tenned, csak nem ismered be magadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!