Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz ember vagyok ha szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok ha szeretőt tartanék ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A férjemmel soha nem volt túl jó a kapcsolatunk,nem is kellett volna együtt maradunk,ezt már belátom,de valamiért mégis így lett.Családot alapítottunk,gyerekeink születtek.Boldog is lehetnék de nem vagyok.A férjem megcsalt már pár alkalommal,bár tagadja nagyrészt,de tudom,hogy így van,és azt is ha kínálkozna lehetőség nem hagyná ki.Viszont elég erősen kezdi elhanyagolni magát,és egyben engem meg a gyerekeket is.Vagy a haverokkal jár el x-box partykra,vagy itthon bámulja a focit.Jeleztem felé többször is,hogy ez nekem kevés,hogy semmi minőségi programunk nincs,és a két hetente egyszeri szex is nagyon kevés nekem.Próbáltam felpezsdíteni,szexi fehérnemű,fűző,még harmadikat is bevettem volna,de neki az már nem fekszik,ha én adom áldásomat rá,az már nem jó.Mindezek mellett én úgy érzem most "értem be" igazán mint nő.Fiatal vagyok,szép vagyok,szülés után jobb az alakom mint valaha,12 év alatt egyszer nem csaltam meg,csak neki és a gyerekeknek éltem,de most már ott tartok,hogy nagyon forr a vérem,és szeretném érezni,hogy élek,és hát...jókat szexelni olyannal akinek ez nem gépiesen megy 5 perc alatt,aki tud még rám rajongással tekinteni és viszont.Megfordult a fejemben,hogy keresek egy szeretőt magamnak akivel heti 1-2-3 lopott órát eltöltenénk aztán mindketten hazamennénk a családunkhoz.Nem borítanánk semmit,élnénk az életünket ugyanúgy.Nem akarok válni,nem akarom sem magamat sem a páromat rossz helyzetbe hozni,hiszen együtt hibáztuk el azt,hogy össze kötöttük az életünket.Túl fiatalok voltunk.
2014. okt. 24. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
83%
Én elhagynám a férjem. Ha valaki nem tesz boldoggá, akkor ott semmi keresnivalóm. Főleg hogy gyerekeid vannak, rájuk is gondolnod kell. Lehet fájna nekik hogy elválnátok, de az még jobban fáj majd nekik, ha azt látják hogy anyu is apu is mindig boldogtalan. Idővel megértenék hogy elváltatok, feldolgoznák, és a válással persze önmagatoknak is esélyt adnátok egy boldogabb párkapcsolatra. Így mindannyiótok élete egysíkú marad. Éppen azt írod, hogy fiatal vagy még. Hát így szeretnéd lecsengetni az életed további részét???
2014. okt. 24. 09:01
 12/72 anonim ***** válasza:
48%

Igen, rossz. Nem a férjed háta mögött kéne ezt csinálnod, hanem vagy elválni, vagy elmondani neki, hogy ez neked kevés, és szeretőt szeretnél tartani.

Különben sunyi módon csinálva csak szimpla megcsalás lenne.

2014. okt. 24. 09:07
 13/72 anonim ***** válasza:
72%
Rossz házasságban senyvedni marhaság. Minél tovább húzod, annál jobban nyúlik, de a végén úgyis elszakad. Hallgass az öregre. Én két váláson vagyok túl. Előző kapcsolataimból négy gyermekem van, akiknek nagyon jó a kapcsolatuk a jelenlegi párommal és boldogan élünk, amíg meg nem halunk.
2014. okt. 24. 09:13
 14/72 anonim ***** válasza:
8%

Van gyereked/gyerekeid? Van. Felelősséget vállaltál érte? Igen.

Jogod van tönkre tenni a biztonságos világát? Nincs.

Más kérdés?

ui: megvárod, hogy felnőjön és mehetsz:)

2014. okt. 24. 09:16
 15/72 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,nem akarok elválni,ezt leszámítva boldog vagyok,és ha mérlegelek akkor sokkal több előnye van így lenni,mint ha elválnánk.Alkalmi szeretősdi nem veszélyezteti a gyermekeim életét,elváltként élni csonka családban már annál inkább.Tudom mit beszélek,átéltem gyerekként.Úgy gondolom ami a férjemnek jár(t) az jár nekem is,ha úgy alakul.De lehet nem is lesz belőle semmi,hiszen soha nem kerültem ilyen helyzetbe.De ez még mindig vonzóbb mint ha elválnék,és gürcölhetnék egyedül a megélhetésért,abból állna ki az életem,hogy dolgozok mint a hülye meg nevelem a gyerekeket mindenféle öröm nélkül közben szidom az exemet hogy ő bezzeg éli az életét és kevés gyerektartást ad.Köszönöm szépen,de ebből nem kérek!Eddig kirívó eset voltam az ismeretségi körömben,hogy hűséges feleség vagyok,mindig is csodálkoztam ezen,de most már nem.Megértem a "többieket".
2014. okt. 24. 09:21
 16/72 A kérdező kommentje:

"Van gyereked/gyerekeid? Van. Felelősséget vállaltál érte? Igen.

Jogod van tönkre tenni a biztonságos világát? Nincs. "

Éppen ezért nem fogok válni.

2014. okt. 24. 09:24
 17/72 anonim ***** válasza:
41%

Tedd meg, ha akarod, de rossz ember leszel. Ha ezt is bevállalod, akkor tedd. Csak ne keress mentségeket magadnak.

A gyerekeid már most rossz életet élnek, hisz nem tanulják meg a helyes életvezetést, párkapcsolatokat. Valószínűleg ők is így elhidegülnek majd a párjaiktól. Ez is a ti felelősségetek lesz.

Sajnálom őket.

2014. okt. 24. 09:29
 18/72 anonim ***** válasza:
90%

Alapból miért maradsz olyan pasival, aki téged megcsal?

ÉS csak a gyerekek miatt vagytok együtt?

Meddig fogsz még nyelni, és tűrni? Ameddig meg nem halsz?

Meddig fogjátok még eljátszani a boldog házasságot, és hazudni önmagatoknak, de ami még rosszabb, a gyerekeidnek is?

Szerintem ennek nincs értelme, hogy együtt legyetek... ebből csak az lesz, már az van hogy csaljátok egymást agyba-főbe, és mindenki boldogtalan.

Változtass, éld a saját életed!

Ebből csak belefásulás lesz, meg megkeseredés. :(

2014. okt. 24. 09:30
 19/72 anonim ***** válasza:
64%
Miert nem valsz el?
2014. okt. 24. 09:38
 20/72 anonim ***** válasza:
62%
16 Félre kufirc sincs. Ez is beletartozik a felelősségbe:)
2014. okt. 24. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!