Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha megjelenne 28 év után az ember aki megcsinált? Apának sem nevezhető alak?
29 éves leszek október 9-én.
Van már családom,feleségem egy drága 7 éves fiam!
"apám" az igazi 4 hónapos koromban "elhagyott" minket, börtönben kötött ki, és amúgy utána sem foglalkozott velünk mert nem sokat ült csak ilyen pár hónap lopás miatt!
Édesanyám 3 éves koromban ismerkedett meg azzal a férfival akit mondhatok hogy apám helyett apám volt, a nevelő apámmal!
Igazi apámat ha 5 ször láttam életemben sokat mondok.
Gyermek tartást nem fizetett, le is mondott rólam. Soha sem érdekeltem, ma viszont ismét megjelent. Sajnáltatta magát hogy 5 évig drog függ volt. Bár a mai találkozás interneten keresztül sikerült a hugom (féltestvérem, édesanyámon keresztül) jóvoltából hiszen éppen skypon beszéltem az otthoniakkal, mert én a családommal Németországban élek.
Kértem apámat adjon nekem telefonszámot, azt mondta 2 is van, de egyiket sem adhatja meg az okát nem tudom.
Azt mondta hogyha haza megyünk ismét el jön, de nem hiszek neki, 4 éve már megígérte egyszer akkor sem jött.
Ma szinte még én voltam a hibás hogy nem mutattam be neki az unokáját és a feleségemet, pedig szerintem akárhogy is neki kell kezdeményezni a találkozást, nem én hagytam el, de szerinte meg lett ember vagyok aki keresse őt!
Ti mit éreznétek, mondanátok és tennétek???
Nincs itt semmi tennivaló.
Ne foglalkozz vele.
Elnézést, eléggé rossz kategóriába raktam!
Üres szavakkal jön az tény! Lehet csak a pénzemre utazik???
Eddig elvileg drog függő volt, 5 évig füvezett napi 3 gr stb! Elcsesztük "szerinte".
Nem tudom hogy mit akar, arra leszek kiváncsi hogy ha haza megyünk keres-e!?!
"Üres szavakkal jön az tény! Lehet csak a pénzemre utazik???"
Persze hogy arra utazik.
Megtudta, hogy Németországban élsz, és gondolta, megvan a fejőstehén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!